MERKEZEFENDİ'DE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:34 2087+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ'DE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart'tan sonra Merkezefendi'de eğitim seferberliği başlatacak. Ülke sıralamasında yıllardır ilk 5 içinde yer alan Denizli'nin örgün eğitimdeki bu başarısını eğitimin farklı alanlarına da taşımak isteyen Başer, ücretsiz teknoloji, bilim, sanat, kültür, spor ve mesleki eğitim projeleriyle Merkezefendi'yi parmakla gösterilir bir yapıya dönüştürmekte kararlı.
ZABER MERKEZİ   Aday gösterildiği andan bu yana 31 Mart Seçimlerine yönelik dengeleri alt üst eden Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer'in projelerinin önemli bir kısmı eğitim alanında. Türkiye'de bu alan en başarılı ilk 5 il arasında bulunan Denizli'de örgün eğitimdeki başarıyı farklı alanlara taşımakta kararlı olan Başer, birbirinden önemli projeleri hayata geçirerek ilçeyi parmakla gösterilen eğitim merkezi yapmak istiyor. İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ Başarılı çocuk ve gençlerin fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına ilçenin pek çok yerine ücretsiz hizmet verecek etüt merkezleri açacaklarını belirten Başer'in projeleri arasında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği de bulunuyor. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlaması için ülkenin önemli eğitim kurumlarına ücretsiz eğitim gezileri düzenleyeceklerini duyuran Başer, her alanda yetenekli gençlerin elinden tutulacağının da altını çiziyor. EĞİTİMDEN SANATA HER ALANDA DESTEK  Örgün eğitime yönelik desteklerin yanı sıra teknolojiden bilime,  kültür-sanattan spora, genç ve kadın istihdamının arttırılması odaklı meslek edindirme kurslarına kadar toplumun tüm kesimlerini ilgilendirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başer, ilçeli bu anlamda bir eğitim üssüne dönüştürmeyi planlıyor. Genç Mucitler Atölyesi, Robotik Kotlama Eğitim Merkezi, ara eleman ve kalifiye elemen yetiştirmeye yönelik iş edindirme kursları ve 20 farklı alanda sürekli eğitim merkezleri eliyle verilecek meslek edindirme kursları Başer'in tüm detaylarıyla hazırlayıp programına koyduğu projeleri arasında yer alıyor. Başer, 10 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor kursları vereceğini de müjdeledi. YETENEKLİ GENÇLERİN ELİNDEN TUTULACAK Müzik, resim, tiyatro gibi sanatın her alanında genç yetenekleri keşfederek onların gerek ulusal gerekse dünya çapında başarılı olmalarına yönelik her türlü imkanı seferber edeceklerini de vurgulayan Ak Partili Başer,  Merkezefendi Belediyesi'nde bu konuda birimler kurulacağını dile getirdi. "Merkezefendi'yi inşallah hep birlikte eğitimin göz bebeği, ortaya koyduğu projelerle model olan, parmakla gösterilen bir merkez haline getireceğiz" dedi.
Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart'tan sonra Merkezefendi'de eğitim seferberliği başlatacak. Ülke sıralamasında yıllardır ilk 5 içinde yer alan Denizli'nin örgün eğitimdeki bu başarısını eğitimin farklı alanlarına da taşımak isteyen Başer, ücretsiz teknoloji, bilim, sanat, kültür, spor ve mesleki eğitim projeleriyle Merkezefendi'yi parmakla gösterilir bir yapıya dönüştürmekte kararlı.

ZABER MERKEZİ

 

Aday gösterildiği andan bu yana 31 Mart Seçimlerine yönelik dengeleri alt üst eden Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer'in projelerinin önemli bir kısmı eğitim alanında. Türkiye'de bu alan en başarılı ilk 5 il arasında bulunan Denizli'de örgün eğitimdeki başarıyı farklı alanlara taşımakta kararlı olan Başer, birbirinden önemli projeleri hayata geçirerek ilçeyi parmakla gösterilen eğitim merkezi yapmak istiyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Başarılı çocuk ve gençlerin fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına ilçenin pek çok yerine ücretsiz hizmet verecek etüt merkezleri açacaklarını belirten Başer'in projeleri arasında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği de bulunuyor. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlaması için ülkenin önemli eğitim kurumlarına ücretsiz eğitim gezileri düzenleyeceklerini duyuran Başer, her alanda yetenekli gençlerin elinden tutulacağının da altını çiziyor.

EĞİTİMDEN SANATA HER ALANDA DESTEK 

Örgün eğitime yönelik desteklerin yanı sıra teknolojiden bilime,  kültür-sanattan spora, genç ve kadın istihdamının arttırılması odaklı meslek edindirme kurslarına kadar toplumun tüm kesimlerini ilgilendirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başer, ilçeli bu anlamda bir eğitim üssüne dönüştürmeyi planlıyor. Genç Mucitler Atölyesi, Robotik Kotlama Eğitim Merkezi, ara eleman ve kalifiye elemen yetiştirmeye yönelik iş edindirme kursları ve 20 farklı alanda sürekli eğitim merkezleri eliyle verilecek meslek edindirme kursları Başer'in tüm detaylarıyla hazırlayıp programına koyduğu projeleri arasında yer alıyor. Başer, 10 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor kursları vereceğini de müjdeledi.

YETENEKLİ GENÇLERİN ELİNDEN TUTULACAK

Müzik, resim, tiyatro gibi sanatın her alanında genç yetenekleri keşfederek onların gerek ulusal gerekse dünya çapında başarılı olmalarına yönelik her türlü imkanı seferber edeceklerini de vurgulayan Ak Partili Başer,  Merkezefendi Belediyesi'nde bu konuda birimler kurulacağını dile getirdi. "Merkezefendi'yi inşallah hep birlikte eğitimin göz bebeği, ortaya koyduğu projelerle model olan, parmakla gösterilen bir merkez haline getireceğiz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.