BAŞER, ÜLKÜCÜ ŞEHİT KAVCAR’I UNUTMADI!

DENİZLİ SİYASET 20.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:49 1834+ kez okundu.
 

BAŞER, ÜLKÜCÜ ŞEHİT KAVCAR’I UNUTMADI!

Merkezefendi Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer özellikle istedi, seçim programına eklendi. Başer, seçim maratonunun öncelikli ziyaretlerinden birini Denizli’nin efsanevi ülkücü şehidi Osman Kavcar’ın baba ocağına gerçekleştirdi.
EKREM BAŞER SEÇİM OFİSİ Merkezefendi’de adaylığının ilk gününden bu yana çalışmaları kamuoyu tarafından yakından takip edilen Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer, önceki akşam önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Başer’in, seçim programı hazırlanırken öncelikli olarak programa alınmasını istediği o önemli ziyaretin adresi Osman Kavcar’ın baba ocağıydı. 80 ÖNCESİ SOKAKTA VURULMUŞTU Denizli’de 80 Darbesi öncesi ülkücü hareketin efsanevi isimlerinden biri olarak gösterilen ve 22 Ağustos 1979’da yasa dışı sol örgüt üyeleri tarafından katledilen Kavcar’ın babası Ramazan Kavcar’ı evinde ziyaret eden ve akrabalarıyla görüşen Başer, ziyaretin Merkezefendi için çıktığı bu kutlu yolculukta kendisi için son derece önemli olduğunun altını çizdi. HELALLİK İSTEDİ Türkiye’nin bugünlerinin Osman Kavcar gibi nice vatan sevdalısı genç yüreklerin canlarına borçlu olunduğuna da vurgu yapan AK Partili Başer, baba Ramazan Kavcar’ın elini öperek, millete hizmet ve vatan sevdası adına çıktığı yolculuk için hellallik ve dua istedi.
Merkezefendi Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer özellikle istedi, seçim programına eklendi. Başer, seçim maratonunun öncelikli ziyaretlerinden birini Denizli’nin efsanevi ülkücü şehidi Osman Kavcar’ın baba ocağına gerçekleştirdi.

EKREM BAŞER SEÇİM OFİSİ

Merkezefendi’de adaylığının ilk gününden bu yana çalışmaları kamuoyu tarafından yakından takip edilen Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer, önceki akşam önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Başer’in, seçim programı hazırlanırken öncelikli olarak programa alınmasını istediği o önemli ziyaretin adresi Osman Kavcar’ın baba ocağıydı.

80 ÖNCESİ SOKAKTA VURULMUŞTU

Denizli’de 80 Darbesi öncesi ülkücü hareketin efsanevi isimlerinden biri olarak gösterilen ve 22 Ağustos 1979’da yasa dışı sol örgüt üyeleri tarafından katledilen Kavcar’ın babası Ramazan Kavcar’ı evinde ziyaret eden ve akrabalarıyla görüşen Başer, ziyaretin Merkezefendi için çıktığı bu kutlu yolculukta kendisi için son derece önemli olduğunun altını çizdi.

HELALLİK İSTEDİ

Türkiye’nin bugünlerinin Osman Kavcar gibi nice vatan sevdalısı genç yüreklerin canlarına borçlu olunduğuna da vurgu yapan AK Partili Başer, baba Ramazan Kavcar’ın elini öperek, millete hizmet ve vatan sevdası adına çıktığı yolculuk için hellallik ve dua istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.