KATİLİ SEVGİLİSİ ÇIKTI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2017 - 19:07, Güncelleme: 27.09.2017 - 20:37 3703+ kez okundu.
 

KATİLİ SEVGİLİSİ ÇIKTI!

Denizli'de bu gün işlenen cinayetin sır perdesi aralandı. Karakola giderek kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyen kişinin 6 suçtan sabıkası olan 41 yaşındaki M.K., olduğu öğrenildi.
Denizli'nin Pamukkale İlçesinde yaşanan olayda araç içerisinde tartıştığı kız arkadaşını pompalı tüfekle acımadan öldüren şahıs karakola giderek suçunu itiraf etmişti. Katil zanlısı, kız arkadaşı olduğunu söylediği 31 yaşındaki Pınar Eliuz'la konuşmak için buluştuklarını ancak bir konuda tartışmaya başladıklarını ve yanında getirdiği poöpalı tüfekle ateş ederek öldürdüğünü itiraf ettti. Zanlı cinayeti Merkezefendi Mahallesinde bir semtte işledikten sonra serinkanlı bir şekilde Pınar Eliuz'un cesedi ile birlikte Pamukkale İlçesi Zübeyde Hanım Caddesine gelerek araçtan ayrıldığını serinkanlılıkla anlattı. Zanlının ifadeleri doğrultusunda olay yerine giden polis ekipleri, Pınar'ın öldüğünü tespit etti. Olay yeri incelem ekiplerininn incelemesinin ardından Eliuz'un bulunduğu araç cesediyle birlikte emniyete çekildi. Katil zanlısının polis tarafından 6 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 
Denizli'de bu gün işlenen cinayetin sır perdesi aralandı. Karakola giderek kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyen kişinin 6 suçtan sabıkası olan 41 yaşındaki M.K., olduğu öğrenildi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde yaşanan olayda araç içerisinde tartıştığı kız arkadaşını pompalı tüfekle acımadan öldüren şahıs karakola giderek suçunu itiraf etmişti.

Katil zanlısı, kız arkadaşı olduğunu söylediği 31 yaşındaki Pınar Eliuz'la konuşmak için buluştuklarını ancak bir konuda tartışmaya başladıklarını ve yanında getirdiği poöpalı tüfekle ateş ederek öldürdüğünü itiraf ettti.

Zanlı cinayeti Merkezefendi Mahallesinde bir semtte işledikten sonra serinkanlı bir şekilde Pınar Eliuz'un cesedi ile birlikte Pamukkale İlçesi Zübeyde Hanım Caddesine gelerek araçtan ayrıldığını serinkanlılıkla anlattı.

Zanlının ifadeleri doğrultusunda olay yerine giden polis ekipleri, Pınar'ın öldüğünü tespit etti. Olay yeri incelem ekiplerininn incelemesinin ardından Eliuz'un bulunduğu araç cesediyle birlikte emniyete çekildi. Katil zanlısının polis tarafından 6 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.