KARAHAYIT ESNAFI YENİDEN DÜZE ÇIKACAK!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2019 - 15:40, Güncelleme: 10.03.2019 - 15:40 3582+ kez okundu.
 

KARAHAYIT ESNAFI YENİDEN DÜZE ÇIKACAK!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Karahayıtta esnaf ziyareti sırasında esnafa yeniden düze çıkacaklarına dair söz verdi.
Kayahayıt esnafı ekonomik krizin kendilerini vurduğunu, Bağ-Kur primlerini bile yatırmakta zorlandıklarını belirtmesi üzerine Güleç, termal sağlık turizminin geliştirileceğini, tüm yurttan konukların buraya gelmesi için her şeyi yapacaklarını belirtti. Güleç Karahayıt, Pamukkaleyi ziyaret eden yüz binlerce turist için günü birlik uğranılacak bir yer olmaktan çıkarılacak ve konaklamaları sağlanacaktır dedi. GÖZLER KEKİĞİ KOOPERATİF ARACILIĞIYLA PAZARLANACAK! Daha sonra seçim çalışmalarını Uzunpınar ve Gözler mahallelerinde sürdüren Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, Gözlerde halkın kekiğini tüccara ucuz fiyata satmak zorunda kaldığını belirterek Büyükşehir, Pamukkale Belediyesi ve kaymakamlığın dahil olduğu kooperatif kurarak işleme ve pazarlama sorununu çözeceklerini söyledi.  
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Karahayıtta esnaf ziyareti sırasında esnafa yeniden düze çıkacaklarına dair söz verdi.

Kayahayıt esnafı ekonomik krizin kendilerini vurduğunu, Bağ-Kur primlerini bile yatırmakta zorlandıklarını belirtmesi üzerine Güleç, termal sağlık turizminin geliştirileceğini, tüm yurttan konukların buraya gelmesi için her şeyi yapacaklarını belirtti. Güleç Karahayıt, Pamukkaleyi ziyaret eden yüz binlerce turist için günü birlik uğranılacak bir yer olmaktan çıkarılacak ve konaklamaları sağlanacaktır dedi.

GÖZLER KEKİĞİ KOOPERATİF ARACILIĞIYLA PAZARLANACAK!

Daha sonra seçim çalışmalarını Uzunpınar ve Gözler mahallelerinde sürdüren Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, Gözlerde halkın kekiğini tüccara ucuz fiyata satmak zorunda kaldığını belirterek Büyükşehir, Pamukkale Belediyesi ve kaymakamlığın dahil olduğu kooperatif kurarak işleme ve pazarlama sorununu çözeceklerini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.