KARACA İMAMOĞLU'NA O ANLARI ANLATTI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 12:02, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:32 3465+ kez okundu.
 

KARACA İMAMOĞLU'NA O ANLARI ANLATTI

Dün Çağlayan Adliyesinde geçirdiği talihsiz kazada yaralanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı hastanede ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na olay anını anlattı. Karaca ayrıca İmamoğlu’nu Honaz’a davet etti. 
Dün yaşanan talihsiz kaza ile sol el bileğinden yaralanan ve gerçekleştirilen ameliyatta 20 dikiş atıldığı öğrenilen Karaca’nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Dün akşam 21.00’de yapılan operasyon sonrasında bu sabah kendisini ilk ziyarete gelen isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Geçmiş olsun dileklerini ileten İmamoğlu acil şifalar diledi. Hepimizi Allah korudu diyen İmamoğlu, “Sessiz bir şekilde mazbatamızı alıp çıkmak istedik ancak olmadı. Ucuz atlattık. Hepimize geçmiş olsun. Nazar diyelim. Bundan sonra her şey çok güzel olacak.” dedi. Başkan İmamoğlu ile sohbet eden Karaca, Çağlayan adliyesinde yaşananları anlattı.  Başkan İmamoğlu’nu Honaz’a davet eden Karaca, “Sizinle birlikte 1 oyla kaybettiğimiz Honaz’ı kazanacağız. Sizleri Honaz’a davet ediyorum.” Dedi. İmamoğlu’da, “İnşallah sizinleyim” diyerek cevap verdi.  İşte ziyaretin videosu…
Dün Çağlayan Adliyesinde geçirdiği talihsiz kazada yaralanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı hastanede ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na olay anını anlattı. Karaca ayrıca İmamoğlu’nu Honaz’a davet etti. 

Dün yaşanan talihsiz kaza ile sol el bileğinden yaralanan ve gerçekleştirilen ameliyatta 20 dikiş atıldığı öğrenilen Karaca’nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Dün akşam 21.00’de yapılan operasyon sonrasında bu sabah kendisini ilk ziyarete gelen isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Geçmiş olsun dileklerini ileten İmamoğlu acil şifalar diledi. Hepimizi Allah korudu diyen İmamoğlu, “Sessiz bir şekilde mazbatamızı alıp çıkmak istedik ancak olmadı. Ucuz atlattık. Hepimize geçmiş olsun. Nazar diyelim. Bundan sonra her şey çok güzel olacak.” dedi.
Başkan İmamoğlu ile sohbet eden Karaca, Çağlayan adliyesinde yaşananları anlattı. 
Başkan İmamoğlu’nu Honaz’a davet eden Karaca, “Sizinle birlikte 1 oyla kaybettiğimiz Honaz’ı kazanacağız. Sizleri Honaz’a davet ediyorum.” Dedi. İmamoğlu’da, “İnşallah sizinleyim” diyerek cevap verdi. 
İşte ziyaretin videosu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.