KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 12:24, Güncelleme: 12.12.2018 - 12:28 3766+ kez okundu.
 

KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Yoğun kar yağışı yine başladı o yönleri kulanacak sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Denizli’de bir süredir devam eden yağışlı hava etkisini göstermeye devam ediyor.  Kentte 3 günden bu yana belli aralıklarla yağan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Şehrin Çal,Çivril  ve Uşak ile bağlantısını sağlayan yolda kar yağışı etkisini göstermeye başladı.  . Hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düştüğü bölgede yoğun sis ve kar yağışı  yüzünden yer yer görüş mesafes 5 metreye kadar düşüyor.  Antalya ve Muğla karayollarının Cankurtaran bölgesinde yoğun kar yağışı bugün sabah saatlerinde yeniden başladı. Hafif sisin de olduğu bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Geçen hafta yağan karda kilometrelerce araç kuyruğunun olduğu bölgede şu an itibariyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi. Bölgede akşam saatlerinde don bekleniyor. Buzlanmaya karşı sürücülere uyarılar devam ediyor.
Yoğun kar yağışı yine başladı o yönleri kulanacak sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

Denizli’de bir süredir devam eden yağışlı hava etkisini göstermeye devam ediyor.  Kentte 3 günden bu yana belli aralıklarla yağan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Şehrin Çal,Çivril  ve Uşak ile bağlantısını sağlayan yolda kar yağışı etkisini göstermeye başladı.  . Hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düştüğü bölgede yoğun sis ve kar yağışı  yüzünden yer yer görüş mesafes 5 metreye kadar düşüyor. 

Antalya ve Muğla karayollarının Cankurtaran bölgesinde yoğun kar yağışı bugün sabah saatlerinde yeniden başladı. Hafif sisin de olduğu bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Geçen hafta yağan karda kilometrelerce araç kuyruğunun olduğu bölgede şu an itibariyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi. Bölgede akşam saatlerinde don bekleniyor. Buzlanmaya karşı sürücülere uyarılar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.