DENİZLİ, PEKDEMİR’İN PANORAMA MÜZESİ’Nİ KONUŞUYOR

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2024 - 12:54, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:54 1370+ kez okundu.
 

DENİZLİ, PEKDEMİR’İN PANORAMA MÜZESİ’Nİ KONUŞUYOR

Pamukkale, Cumhur İttifakının Adayı Pekdemir’in Panorama Müzesi projesini konuşuyor. Yalnız ilçenin değil Denizli’nin de vizyon projelerinden biri olacak Panorama Müzesi, mimarisiyle seçmenden tam not aldı.
Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in daha önce Pamukkale’yi yeniden cazibe merkezi haline dönüştürmek için açıkladığı vizyon projelerinden Panorama Müzesi, seçmenin beğenisini kazandı. Proje, Pekdemir tarafından açıklandığı günden itibaren vatandaşın ilgi odağı konumunda.   Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin sergileneceği Panorama Müzesi, ziyaretçilerine bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak  hem de bölgenin turizm hareketliliğini arttıracak. 360 derecelik görselliğiyle ziyaretçilerini 3 boyutlu bir geziyle geçmişe taşıyacak Panorama Müzesi ile her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin ziyareti hedefleniyor. Paylaşıldığı günden bu yana heyecan yaratan Panorama Müzesi, büyüleyici ve modern mimarisiyle de adından bahsettiriyor. Denizli’nin sembol yapıları arasına gireceği kesin gözüyle bakılan Panorama Müzesi, son zamanlarda eski cazibesini kaybeden ve komşusu Merkezefendi’ye göç veren ilçeyi yeniden cazibe merkezi haline getirecek  projelerden yalnızca biri.
Pamukkale, Cumhur İttifakının Adayı Pekdemir’in Panorama Müzesi projesini konuşuyor. Yalnız ilçenin değil Denizli’nin de vizyon projelerinden biri olacak Panorama Müzesi, mimarisiyle seçmenden tam not aldı.

Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in daha önce Pamukkale’yi yeniden cazibe merkezi haline dönüştürmek için açıkladığı vizyon projelerinden Panorama Müzesi, seçmenin beğenisini kazandı. Proje, Pekdemir tarafından açıklandığı günden itibaren vatandaşın ilgi odağı konumunda.

 

Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin sergileneceği Panorama Müzesi, ziyaretçilerine bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak  hem de bölgenin turizm hareketliliğini arttıracak. 360 derecelik görselliğiyle ziyaretçilerini 3 boyutlu bir geziyle geçmişe taşıyacak Panorama Müzesi ile her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin ziyareti hedefleniyor.

Paylaşıldığı günden bu yana heyecan yaratan Panorama Müzesi, büyüleyici ve modern mimarisiyle de adından bahsettiriyor. Denizli’nin sembol yapıları arasına gireceği kesin gözüyle bakılan Panorama Müzesi, son zamanlarda eski cazibesini kaybeden ve komşusu Merkezefendi’ye göç veren ilçeyi yeniden cazibe merkezi haline getirecek  projelerden yalnızca biri.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.