Kale'de üniversite öğrencilerine İnceğiz Kanyonu tanıtıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2018 - 15:27, Güncelleme: 05.11.2018 - 15:27 3951+ kez okundu.
 

Kale'de üniversite öğrencilerine İnceğiz Kanyonu tanıtıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu'nu gezdi.
DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu'nu gezdi. Kale'de üniversite öğrencilerine doğal güzelliği ile ön plana çıkan İnceğiz Kanyonu'nun tanıtımı için gezi düzenlendi. Belediye ve Esnaf Odası öncülüğünde düzenlenen gezide, öğrenci, öğretim elemanı, esnaf ve belediye görevlilerinden oluşan kafile, 2 otobüsle İnceğiz Kanyonu'nu gezdi. Belediyenin tesislerinde piknik yapan öğrenciler, davul zurna eşliğinde zeybek oynadı, fotoğraf çektirdi. Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, yaptığı açıklamada, belediye olarak Güney Ege Kalkınma Ajansına sundukları "Doğanın Güney Ege'ye Mirası İnceğiz Kanyonu" projesi kapsamında burada çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Sağınç, "Burada yöresel ürün satış merkezi, restoranımız, gelen misafirlerin piknik yapması için 10 kamelyamız ve konaklama amaçlı 5 bungalov evimiz var. Önümüzdeki yaz sezonuna burayı işletmeye almayı düşünüyoruz. Bugün de Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize bu manzarayı göstermek ve tanıtmak için buraya geldik. Güzel havada piknik yapma imkanı bulduk." şeklinde konuştu. PAÜ Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise, sınavlar öncesi öğrencilerin hem stres atması hem de Kale civarındaki doğal güzellikleri yakından görmeleri için bu tür gezilerin planlanmasının çok faydalı olduğunu ifade ederek, "Hem öğrenci kardeşlerimizin hoşuna gidiyor hem onlara sahip çıkılması aidiyet duygularını artırıyor. Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odasının vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz planlı şekilde devam edecek." diye konuştu. Kale Esnaf Odası Başkanı İlyas Barçın da, esnaf olarak üniversite öğrencilerine destek verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "İnceğiz Kanyonumuzu, Kale'mizin güzelliklerini dışarıdaki insanlara tanıtmak istiyoruz. Bu güzellikleri gittikleri her yerde anlatmalarını istiyoruz. Biz esnaf olarak da buna destek veriyoruz. Kanyonumuz çok güzel, buraya sahip çıkmamız lazım. Şu anda kanyonda su azalmış durumda inşallah kış güzel geçer daha güzelleşir."
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu'nu gezdi.

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu'nu gezdi.

Kale'de üniversite öğrencilerine doğal güzelliği ile ön plana çıkan İnceğiz Kanyonu'nun tanıtımı için gezi düzenlendi.

Belediye ve Esnaf Odası öncülüğünde düzenlenen gezide, öğrenci, öğretim elemanı, esnaf ve belediye görevlilerinden oluşan kafile, 2 otobüsle İnceğiz Kanyonu'nu gezdi.

Belediyenin tesislerinde piknik yapan öğrenciler, davul zurna eşliğinde zeybek oynadı, fotoğraf çektirdi.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, yaptığı açıklamada, belediye olarak Güney Ege Kalkınma Ajansına sundukları "Doğanın Güney Ege'ye Mirası İnceğiz Kanyonu" projesi kapsamında burada çalışma yaptıklarını belirtti.

Başkan Sağınç, "Burada yöresel ürün satış merkezi, restoranımız, gelen misafirlerin piknik yapması için 10 kamelyamız ve konaklama amaçlı 5 bungalov evimiz var. Önümüzdeki yaz sezonuna burayı işletmeye almayı düşünüyoruz. Bugün de Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize bu manzarayı göstermek ve tanıtmak için buraya geldik. Güzel havada piknik yapma imkanı bulduk." şeklinde konuştu.

PAÜ Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise, sınavlar öncesi öğrencilerin hem stres atması hem de Kale civarındaki doğal güzellikleri yakından görmeleri için bu tür gezilerin planlanmasının çok faydalı olduğunu ifade ederek, "Hem öğrenci kardeşlerimizin hoşuna gidiyor hem onlara sahip çıkılması aidiyet duygularını artırıyor. Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odasının vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz planlı şekilde devam edecek." diye konuştu.

Kale Esnaf Odası Başkanı İlyas Barçın da, esnaf olarak üniversite öğrencilerine destek verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İnceğiz Kanyonumuzu, Kale'mizin güzelliklerini dışarıdaki insanlara tanıtmak istiyoruz. Bu güzellikleri gittikleri her yerde anlatmalarını istiyoruz. Biz esnaf olarak da buna destek veriyoruz. Kanyonumuz çok güzel, buraya sahip çıkmamız lazım. Şu anda kanyonda su azalmış durumda inşallah kış güzel geçer daha güzelleşir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.