KAHRAMAN ŞOFÖR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2019 - 14:38, Güncelleme: 20.02.2019 - 14:38 3507+ kez okundu.
 

KAHRAMAN ŞOFÖR

Denizli'nin Çameli ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren ve manevra sonucu ön camı patladı
Alınan bilgiye göre, Orhan Göymen 20 DA 098 plakalı  otomobiliyle Çameli Fethiye Karayolu Yumrutaş mevkiinde seyir halindeyken yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren ve manevra yaptı. Göymen'in direksiyon hakimiyetini sağlaması sonucu yola çıkan ve ezilmekten son anda kurtulan köpek, otomobil kaputunun üstüne fırladı. Meydana gelen kazada açılan kaput ile köpek cama çarptı. Yaşanan olayda otomobil, bir süre sürüklendi. Yolun karşı tarafının boş olması olası bir kazayı da engelledi. Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken köpek ise kaçıp kayıplara karıştığı belirtildi. 
Denizli'nin Çameli ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren ve manevra sonucu ön camı patladı

Alınan bilgiye göre, Orhan Göymen 20 DA 098 plakalı  otomobiliyle Çameli Fethiye Karayolu Yumrutaş mevkiinde seyir halindeyken yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren ve manevra yaptı.

Göymen'in direksiyon hakimiyetini sağlaması sonucu yola çıkan ve ezilmekten son anda kurtulan köpek, otomobil kaputunun üstüne fırladı. Meydana gelen kazada açılan kaput ile köpek cama çarptı. Yaşanan olayda otomobil, bir süre sürüklendi. Yolun karşı tarafının boş olması olası bir kazayı da engelledi.

Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken köpek ise kaçıp kayıplara karıştığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.