KADIN ADAYLAR HİZMETE TALİP!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 15:52, Güncelleme: 10.01.2019 - 15:52 3441+ kez okundu.
 

KADIN ADAYLAR HİZMETE TALİP!

Vatan partisi Denizli İl örgütü Büyükşehir Belediye Başkan adayından sonra Merkezefendi ve Pamukkale ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
Parti binasında kamuoyuna duyurulan adaylar Merkezefendi için Milli Eğitimden Emekli Memur  Elif Çobanoğlu, Pamukkale içinde Emekli Öğretmen-Avukat Müzeyyen Susar oldular. Adayları kamuoyuna duyuran il Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Denizli’de her kesimin umutsuzluk içinde olduğu bir ortamda yeni adaylarımızla umut olmaya devam ediyoruz. Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerimize kadın eli değecek. Çözüm var, çare var, çünkü Vatan partisi var dedi. Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emekli Öğretmen-Avukat Müzeyyen Susar da, hem öğretmenliği hem de avukatlığı sırasında çok sorunla karşılaştığı ve halkı yakından tanıdığını belirterek çözüm yollarını da bildiğini söyledi. ALTI OKTA BİRLEŞELİM! Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu, Vatan Partisi kadınların ve gençlerin çok olduğu bir partidir. Nüfusu 300.000 den çok olan iki büyük ilçemizde de kadın adaylarımız var. Kadın dayanışması ile sorunları çözeceğiz. Atatürk’te birleşeceğiz. Hep söylenir oyları bölmeyelim diye. Ben de diyorum ki oyları bölmeyelim, altı okta birleşelim, Vatan Partisinde birleşelim dedi.   
Vatan partisi Denizli İl örgütü Büyükşehir Belediye Başkan adayından sonra Merkezefendi ve Pamukkale ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Parti binasında kamuoyuna duyurulan adaylar Merkezefendi için Milli Eğitimden Emekli Memur  Elif Çobanoğlu, Pamukkale içinde Emekli Öğretmen-Avukat Müzeyyen Susar oldular.

Adayları kamuoyuna duyuran il Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Denizli’de her kesimin umutsuzluk içinde olduğu bir ortamda yeni adaylarımızla umut olmaya devam ediyoruz. Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerimize kadın eli değecek. Çözüm var, çare var, çünkü Vatan partisi var dedi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emekli Öğretmen-Avukat Müzeyyen Susar da, hem öğretmenliği hem de avukatlığı sırasında çok sorunla karşılaştığı ve halkı yakından tanıdığını belirterek çözüm yollarını da bildiğini söyledi.

ALTI OKTA BİRLEŞELİM!

Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu, Vatan Partisi kadınların ve gençlerin çok olduğu bir partidir. Nüfusu 300.000 den çok olan iki büyük ilçemizde de kadın adaylarımız var. Kadın dayanışması ile sorunları çözeceğiz. Atatürk’te birleşeceğiz. Hep söylenir oyları bölmeyelim diye. Ben de diyorum ki oyları bölmeyelim, altı okta birleşelim, Vatan Partisinde birleşelim dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.