Veysel Eroğlu’ndan Başkan Zolan’a övgü

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:50 3650+ kez okundu.
 

Veysel Eroğlu’ndan Başkan Zolan’a övgü

Veysel Eroğlu’ndan Başkan Zolan’a övgü
Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Eroğlu, Başkan Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırladı. Ziyarete, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü eşlik etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, Eroğlu’nun Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevi sırasında Denizli’ye kazandırılan pek çok önemli projede büyük katkısı olduğunu ifade ederek, kente verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, “Başkanım sizi seviyoruz. Çok başarılı bir başkansınız. Türkiye’ye örnek bir Büyükşehir Belediye Başkanısınız, çalışkan, yiğit, vizyon sahibi, büyük düşünen, halkın sevgilisi” ifadelerini kullandı.
Veysel Eroğlu’ndan Başkan Zolan’a övgü
Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Eroğlu, Başkan Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırladı. Ziyarete, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, Eroğlu’nun Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevi sırasında Denizli’ye kazandırılan pek çok önemli projede büyük katkısı olduğunu ifade ederek, kente verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, “Başkanım sizi seviyoruz. Çok başarılı bir başkansınız. Türkiye’ye örnek bir Büyükşehir Belediye Başkanısınız, çalışkan, yiğit, vizyon sahibi, büyük düşünen, halkın sevgilisi” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.