JANDARMADAN OPERASYON

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 13:58, Güncelleme: 26.11.2018 - 14:09 2799+ kez okundu.
 

JANDARMADAN OPERASYON

Denizli İl Jandarma Komutanlığı hafta içerisinde 12 adrese eş zamanlı  uyuşturucu operasyonu düzenledi.  Uyuşturucu imal ve ticaretini yaptığı hakkında bilgi edindiği şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan jandarma, özellikle halk arasında torbacı diye tabir edilen ve uyuşturucu madde ticareti yapan 11 şürheliye yönelik, Denizli merkezli Honaz ve Pamukkale ilçelerinde toplam 12 adreste narkotik köpeği "Evlat"ın da katılımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.  Gerçekleştirilen bu operasyonlarda yapılan ev aramalarında satışa hazır halde  - 86 GR.EROİN - 8 GR.METAMFETAMİN - 55 ADET SUBOXONE - 5 ADET EXTACY HAP - 1 ADET RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu. Yapılan operasyonlar neticiseinde yakalanan 11 şüpheliden 3 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı hafta içerisinde 12 adrese eş zamanlı  uyuşturucu operasyonu düzenledi. 

Uyuşturucu imal ve ticaretini yaptığı hakkında bilgi edindiği şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan jandarma, özellikle halk arasında torbacı diye tabir edilen ve uyuşturucu madde ticareti yapan 11 şürheliye yönelik, Denizli merkezli Honaz ve Pamukkale ilçelerinde toplam 12 adreste narkotik köpeği "Evlat"ın da katılımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 

Gerçekleştirilen bu operasyonlarda yapılan ev aramalarında satışa hazır halde 

- 86 GR.EROİN
- 8 GR.METAMFETAMİN
- 55 ADET SUBOXONE
- 5 ADET EXTACY HAP
- 1 ADET RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ ele geçirildi.


Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu. Yapılan operasyonlar neticiseinde yakalanan 11 şüpheliden 3 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.