Kamu çalışanları Filistin halkı için bir araya geldi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 09:57, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:19 1052+ kez okundu.
 

Kamu çalışanları Filistin halkı için bir araya geldi

Kamu çalışanları Filistin halkı için bir araya geldi
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Denizli İl Başkanlığı üyesi bir grup kamu çalışanı, Filistin halkına destek olmak amacıyla bir araya geldi.Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Denizli İl Başkanlığı üyesi bir grup kamu çalışanı, İsrail’in Gazze’deki masum Filistin halkına yaptığı zulmü kınamak ve farkındalık oluşturmak için Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde bir etkinlik düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte konuşan TEÇ-SEN Denizli İl Başkanı Özlem Özer, eğitim camiası olarak Gazze’de yaşananlardan büyük acı duyduklarını söyledi. Başkan Özer, “Filistin’de acı, feryat, ölüm, katliam, soykırım hiç bitmiyor. Gözlerimizin önünde bebekler, çocuklar, anne ve babalar vahşice katlediliyor. İnsani yardımların gelmesi önleniyor. Aç bırakılıyorlar, susuz bırakılıyorlar, kendi topraklarından vahşice ölerek sürülüyorlar, insanlık canlı canlı toprağa gömülüyor. Filistin’e dünyanın suskunluğu ise 45 gündür devam ediyor. Batıda doğan bebek, Ortadoğu’da doğan bebek, birini dünya tutkun ve ötekine yeryüzü suskun. 75 yıldır İsraillin sistemli olarak yaptığı soykırımı, yıkımı, talanı, zulmü ve katliamı kınıyor ve lanetliyoruz. İnsanlık adına Filistin halkının haklı direnişinin yanındayız. Zalimlerin acımasız olduğu, mazlumların çaresiz kaldığı dünyaya tekrar tekrar haykırmak istiyoruz. Çocukları kurtarın! savaşı durdurun” dedi.“Filistin halkının üzerine 2 atom bombası gücüne eş değer bomba yağdırılmıştır”Savaşın durdurulması için herkesin harekete geçmesi gerektiğini belirten Başkan Özlem Özer, “1,6 milyon Filistinli yerinden, yöresinden, toprağından koparılarak sürgün edilmiş! 50 binin üzerinde konutlar, içinde insanlar, aileler, çocuklar, bebekler, kadınlar, yaşlılar varken imha edilmiş ve insanlık suçu işlenmiştir. Tüm ibadethaneler ve hastaneler yakılıp yıkılmış, 214 okul, 85 hükümet binası yerle yeksan edilmiştir. Filistin halkının üzerine 2 atom bombası gücüne eş değer bomba yağdırılmıştır. Şimdi soralım! Birleşmiş Milletler neredesiniz? uluslararası toplum neredesiniz? İslam ülkeleri neredesiniz? İslam İş Birliği Teşkilatı neredesiniz. İnsanlığın binlerce yılda ürettiği tüm değerleri, kuralları, İsrail yok ediyor. Açık açık insanlık suçu işleniyor. Son 45 günde 5 bin 500 bebek ve çocuk vahşice katledildi. 4 bini kadın olmak üzere 12 bin Filistinli acımasızca öldürüldü. 30 bin yaralı var ve tedavi olamıyor ve ölümü bekliyorlar. Yıkımın, enkazın altında daha kaç bin kişi yatıyor bilinmiyor. Bu savaşın bitmesi için daha kaç Filistinli bebek, çocuk, kadın, yaşlı ölmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.Taleplerini hatırlattılarİsrail’in Gazze’de sürdürdüğü saldırıları kınayan TEÇ-SEN Şube Başkanı Özer, daha sonra sendika olarak hükümetten taleplerini hatırlattı. Yardımcı hizmetler sınıfının kapatılması ve bu kadroda görev yapan kamu çalışanlarının eğitim durumlarına uygun kadrolara atanmasını istediklerini kaydeden Özer, yaşanan bu sorun çözülünceye kadar sorunun takipçisi olacaklarını kaydetti.
Kamu çalışanları Filistin halkı için bir araya geldi
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Denizli İl Başkanlığı üyesi bir grup kamu çalışanı, Filistin halkına destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Denizli İl Başkanlığı üyesi bir grup kamu çalışanı, İsrail’in Gazze’deki masum Filistin halkına yaptığı zulmü kınamak ve farkındalık oluşturmak için Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde bir etkinlik düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte konuşan TEÇ-SEN Denizli İl Başkanı Özlem Özer, eğitim camiası olarak Gazze’de yaşananlardan büyük acı duyduklarını söyledi. Başkan Özer, “Filistin’de acı, feryat, ölüm, katliam, soykırım hiç bitmiyor. Gözlerimizin önünde bebekler, çocuklar, anne ve babalar vahşice katlediliyor. İnsani yardımların gelmesi önleniyor. Aç bırakılıyorlar, susuz bırakılıyorlar, kendi topraklarından vahşice ölerek sürülüyorlar, insanlık canlı canlı toprağa gömülüyor. Filistin’e dünyanın suskunluğu ise 45 gündür devam ediyor. Batıda doğan bebek, Ortadoğu’da doğan bebek, birini dünya tutkun ve ötekine yeryüzü suskun. 75 yıldır İsraillin sistemli olarak yaptığı soykırımı, yıkımı, talanı, zulmü ve katliamı kınıyor ve lanetliyoruz. İnsanlık adına Filistin halkının haklı direnişinin yanındayız. Zalimlerin acımasız olduğu, mazlumların çaresiz kaldığı dünyaya tekrar tekrar haykırmak istiyoruz. Çocukları kurtarın! savaşı durdurun” dedi.

“Filistin halkının üzerine 2 atom bombası gücüne eş değer bomba yağdırılmıştır”
Savaşın durdurulması için herkesin harekete geçmesi gerektiğini belirten Başkan Özlem Özer, “1,6 milyon Filistinli yerinden, yöresinden, toprağından koparılarak sürgün edilmiş! 50 binin üzerinde konutlar, içinde insanlar, aileler, çocuklar, bebekler, kadınlar, yaşlılar varken imha edilmiş ve insanlık suçu işlenmiştir. Tüm ibadethaneler ve hastaneler yakılıp yıkılmış, 214 okul, 85 hükümet binası yerle yeksan edilmiştir. Filistin halkının üzerine 2 atom bombası gücüne eş değer bomba yağdırılmıştır. Şimdi soralım! Birleşmiş Milletler neredesiniz? uluslararası toplum neredesiniz? İslam ülkeleri neredesiniz? İslam İş Birliği Teşkilatı neredesiniz. İnsanlığın binlerce yılda ürettiği tüm değerleri, kuralları, İsrail yok ediyor. Açık açık insanlık suçu işleniyor. Son 45 günde 5 bin 500 bebek ve çocuk vahşice katledildi. 4 bini kadın olmak üzere 12 bin Filistinli acımasızca öldürüldü. 30 bin yaralı var ve tedavi olamıyor ve ölümü bekliyorlar. Yıkımın, enkazın altında daha kaç bin kişi yatıyor bilinmiyor. Bu savaşın bitmesi için daha kaç Filistinli bebek, çocuk, kadın, yaşlı ölmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Taleplerini hatırlattılar
İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü saldırıları kınayan TEÇ-SEN Şube Başkanı Özer, daha sonra sendika olarak hükümetten taleplerini hatırlattı. Yardımcı hizmetler sınıfının kapatılması ve bu kadroda görev yapan kamu çalışanlarının eğitim durumlarına uygun kadrolara atanmasını istediklerini kaydeden Özer, yaşanan bu sorun çözülünceye kadar sorunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.