Denizli’de 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 16:05, Güncelleme: 21.12.2023 - 14:04 1459+ kez okundu.
 

Denizli’de 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak

Denizli’de 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilkini düzenlediği Genç Yetenekler Festivali yeteneklilere kapılarını açıyor. Üç gün boyunca Denizli’de bilim, sanat ve teknolojinin konuşulacağı, gençlerin bu alandaki projelerini sergileyeceği festivalin açılış konuğu Erbakan Malkoç olacak.Denizli’de kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak ülkemize katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek, gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek ve tanıtmalarına imkan sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesince ilki düzenlenen ve 3 gün boyunca bilim, sanat ve teknolojinin konuşulacağı Genç Yetenekler Festivali başlıyor. Festival, 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 11:00‘de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali’nde öğrenci ve gençlerin oluşturduğu 95 takım, bilim, sanat ve teknoloji alanındaki projelerini sergileyecek. Teknofest ödüllü takımların da yer alacağı festivalde; ünlü isimlerle söyleşiler, paneller, konserler, tiyatro gösterileri ve çalışma atölyeleri (workshop) düzenlenecek. Festivalin açılış konuğu otomobil sektöründe çığır açan yenilikleriyle dünyanın “Çılgın Türk” lakabı taktığı ünlü isim Erbakan Malkoç olacak.Başkan Zolan’dan davetDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivale tüm hemşehrilerini beklediğini ifade ederek, “Söyleşilerden, panele, konserlerden tiyatro gösterimlerine birçok program ve etkinliklerin yer alacağı festivalimize başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi. Tekonokent’in yanında gençlere ufuk olacak yerel ve ulusal arenalarda kendini kanıtlamış birçok ünlü ismin yer alacağı festivalin dolu dolu geçeceğini kaydeden Başkan Zolan, “Şerhimizde 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak” dedi.
Denizli’de 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilkini düzenlediği Genç Yetenekler Festivali yeteneklilere kapılarını açıyor. Üç gün boyunca Denizli’de bilim, sanat ve teknolojinin konuşulacağı, gençlerin bu alandaki projelerini sergileyeceği festivalin açılış konuğu Erbakan Malkoç olacak.

Denizli’de kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak ülkemize katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek, gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek ve tanıtmalarına imkan sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesince ilki düzenlenen ve 3 gün boyunca bilim, sanat ve teknolojinin konuşulacağı Genç Yetenekler Festivali başlıyor. Festival, 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 11:00‘de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali’nde öğrenci ve gençlerin oluşturduğu 95 takım, bilim, sanat ve teknoloji alanındaki projelerini sergileyecek. Teknofest ödüllü takımların da yer alacağı festivalde; ünlü isimlerle söyleşiler, paneller, konserler, tiyatro gösterileri ve çalışma atölyeleri (workshop) düzenlenecek. Festivalin açılış konuğu otomobil sektöründe çığır açan yenilikleriyle dünyanın “Çılgın Türk” lakabı taktığı ünlü isim Erbakan Malkoç olacak.

Başkan Zolan’dan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivale tüm hemşehrilerini beklediğini ifade ederek, “Söyleşilerden, panele, konserlerden tiyatro gösterimlerine birçok program ve etkinliklerin yer alacağı festivalimize başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi. Tekonokent’in yanında gençlere ufuk olacak yerel ve ulusal arenalarda kendini kanıtlamış birçok ünlü ismin yer alacağı festivalin dolu dolu geçeceğini kaydeden Başkan Zolan, “Şerhimizde 3 gün bilim, sanat ve teknoloji konuşulacak” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.