İŞTE YENİ STADYUMUN YERİ

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 14:35, Güncelleme: 26.11.2018 - 14:48 3965+ kez okundu.
 

İŞTE YENİ STADYUMUN YERİ

Denizli'de stadyum yıkılacak yerine millet bahçesi yapılacak.
Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan başkanlık adaylığı ile yaptığı açıklama sırasında stadyum ile ilgili müjdeli haberi verdi Ligde başarısı devam Denizlispor'dan övgüyle bahseden Zolan  mevcut stadın yıkılarak Millet Bahçesi olacağını söyledi. Zolan, yeni stadın yerini tam olarak açıklayarak, “Stadın yerini belirledik.Biz bunu belirleyeli bir kaç ay oldu. Reklam yapmayı fazla sevmediğimizden bunu duyurmadık. Üyelerimizle beraber aldığımız kararla konu meclisten geçti. Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi. AK Parti binasında partililerle bir araya gelen Başkan  Osman Zolan, yapılacak yeni stadın yerini açıkladı, Başkan Zolan " Dün maçı hep beraber izledik. Gittik geldik ama sonunda bu öenmli maçı kazandık. Denizlispor kentimizin markası. Bu sene inşallah o sene. Horoz inşallah süper ligde boy gösterecek. Denizlispor’a destek istiyoruz. Kentimize yakışır, Denizlispor’a yakışır yeni bir statla ilgili sözümüz olmuştu. Yeni stat Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildi. Bizde yerini tam olarak belirledik. Meclisimizden de karar geçti. Yeri ise Ankara-İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı’nın hemen yanında. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalara başlayacağız. . O stat tamamdır Allah’ın izniyle. Yıkılacak olan stadımızın yeri yeşil bir doku, millet bahçesi olacak. O bölgede kentimize hayırlı olsun” dedi.  
Denizli'de stadyum yıkılacak yerine millet bahçesi yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan başkanlık adaylığı ile yaptığı açıklama sırasında stadyum ile ilgili müjdeli haberi verdi

Ligde başarısı devam Denizlispor'dan övgüyle bahseden Zolan  mevcut stadın yıkılarak Millet Bahçesi olacağını söyledi. Zolan, yeni stadın yerini tam olarak açıklayarak, “Stadın yerini belirledik.Biz bunu belirleyeli bir kaç ay oldu. Reklam yapmayı fazla sevmediğimizden bunu duyurmadık. Üyelerimizle beraber aldığımız kararla konu meclisten geçti. Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi.

AK Parti binasında partililerle bir araya gelen Başkan  Osman Zolan, yapılacak yeni stadın yerini açıkladı, Başkan Zolan " Dün maçı hep beraber izledik. Gittik geldik ama sonunda bu öenmli maçı kazandık. Denizlispor kentimizin markası. Bu sene inşallah o sene. Horoz inşallah süper ligde boy gösterecek. Denizlispor’a destek istiyoruz. Kentimize yakışır, Denizlispor’a yakışır yeni bir statla ilgili sözümüz olmuştu. Yeni stat Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildi. Bizde yerini tam olarak belirledik. Meclisimizden de karar geçti. Yeri ise Ankara-İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı’nın hemen yanında. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalara başlayacağız. . O stat tamamdır Allah’ın izniyle. Yıkılacak olan stadımızın yeri yeşil bir doku, millet bahçesi olacak. O bölgede kentimize hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.