İŞTE GEREKEN ŞARTLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 15:16, Güncelleme: 22.01.2019 - 15:16 4394+ kez okundu.
 

İŞTE GEREKEN ŞARTLAR

DHMİ güvenlik memuru alımı başvuru işlemi nasıl yapılır? 2018 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) personel alımı başvuru şartları neler?
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güvenlik görevlisi personel ilanına göre Türkiye üzerinde farklı illerde yaşayan güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Farklı illerde toplamda 3 bin 504 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanırken personellerin alımı kapsamında belli başlı başvuru şartlarına tabii tutulacağı belirtildi. Yeni sene ile birlikte kendi bünyesine birçok güvenlik görevlisi alımı yapacak olan DHMİ kurumu çalıştığı havalimanları bünyesine toplamda 3 bin 504 güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Özel Güvenlik görevlisi alımı için yapılacak ihale 1 Kasım tarihinde başlayarak istenilen sayıya ulaşana kadar devam edecek. Açıklanan bir diğer bilgiye göre de DHMİ bünyesine katılacak olan adayların işe başlama tarihleri 1 Ocak 2019 tarihinde başlayarak 31 Aralık 2020 tarihine kadar çalışma süreleri olacak. BAŞVURU ŞARTLARI Güvenlik görevlisi alımı için belirlenen genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, silah eğitim belgesi olması, erkek adayların askerlik ile ilgili sorunu olmaması, kadrolu çalışmaya özen gösterecek olması, tercih olarak geçmişi olması, silah bulundurma ruhsatı olması, güvenlik soruşturmasının olumlu olması, adli sicil belgesinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.
DHMİ güvenlik memuru alımı başvuru işlemi nasıl yapılır? 2018 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) personel alımı başvuru şartları neler?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güvenlik görevlisi personel ilanına göre Türkiye üzerinde farklı illerde yaşayan güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Farklı illerde toplamda 3 bin 504 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanırken personellerin alımı kapsamında belli başlı başvuru şartlarına tabii tutulacağı belirtildi.

Yeni sene ile birlikte kendi bünyesine birçok güvenlik görevlisi alımı yapacak olan DHMİ kurumu çalıştığı havalimanları bünyesine toplamda 3 bin 504 güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Özel Güvenlik görevlisi alımı için yapılacak ihale 1 Kasım tarihinde başlayarak istenilen sayıya ulaşana kadar devam edecek. Açıklanan bir diğer bilgiye göre de DHMİ bünyesine katılacak olan adayların işe başlama tarihleri 1 Ocak 2019 tarihinde başlayarak 31 Aralık 2020 tarihine kadar çalışma süreleri olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Güvenlik görevlisi alımı için belirlenen genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, silah eğitim belgesi olması, erkek adayların askerlik ile ilgili sorunu olmaması, kadrolu çalışmaya özen gösterecek olması, tercih olarak geçmişi olması, silah bulundurma ruhsatı olması, güvenlik soruşturmasının olumlu olması, adli sicil belgesinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.