İŞTE DEPREMDEN GERİYE KALAN GÖRÜNTÜLER

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 11:07, Güncelleme: 20.03.2019 - 11:24 3573+ kez okundu.
 

İŞTE DEPREMDEN GERİYE KALAN GÖRÜNTÜLER

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Karahöyük Mahallesinde bazı evlerde hasar oluştu ve yangın çıktı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 09.34'te merkez üssü Acıpayam ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının yerin 11,36 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Öte yandan saat 09.38 ve 09.41'de merkez üssü Acıpayam olan 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.   Denizli'de meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye, Türk Kızılay ekipleri sevk edildi. Alınan bilgiye göre, İzmir'de konuşlu Kızılay Bölge Afet Müdahale ekipleri, deprem haberinin ardından Denizli'nin Acıpayam ilçesine hareket etti. Kızılay Denizli Şube görevlileri deprem bölgesinde ilk incelemelere başlarken, bölgede ihtiyaca yönelik sıcak yemek ve barınma üniteleri de hazır hale getirildi. 
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Karahöyük Mahallesinde bazı evlerde hasar oluştu ve yangın çıktı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 09.34'te merkez üssü Acıpayam ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntının yerin 11,36 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Öte yandan saat 09.38 ve 09.41'de merkez üssü Acıpayam olan 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. 

 Denizli'de meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye, Türk Kızılay ekipleri sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İzmir'de konuşlu Kızılay Bölge Afet Müdahale ekipleri, deprem haberinin ardından Denizli'nin Acıpayam ilçesine hareket etti.

Kızılay Denizli Şube görevlileri deprem bölgesinde ilk incelemelere başlarken, bölgede ihtiyaca yönelik sıcak yemek ve barınma üniteleri de hazır hale getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.