EĞER GERÇEKSE BİRİ BUNUN HESABINI VERMELİ

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.03.2024 - 23:13, Güncelleme: 07.03.2024 - 23:35 11316+ kez okundu.
 

EĞER GERÇEKSE BİRİ BUNUN HESABINI VERMELİ

Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ameliyathanesinde, ameliyat esnasında tavandan akan yağmur suyunun görüntüleri pes dedirtti. Ameliyathanede ve ameliyat sırasında çekildiği anlaşılan görüntüler adeta şok etkisi yarattı.
Denizli’de dün yağan yağmurla birlikte Denizli Devlet Hastanesinde yaşandığı iddia edilen bir olayın görüntüsü sosyal medyaya düştü. Gazeteci Timur Soykan’ın, ''Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ameliyathanesinde tavandan su akıyor. Altına kova konulmuş. Bu sırada bir hasta ameliyat ediliyor. Neredeyse üzerine su akacak.'' Sözleriyle paylaştığı görüntünün Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ameliyathanesinde yaşandığını iddia etti. Yakın zamanda depreme dayanıksız olduğu iddiası ile gündeme gelen Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşanan skandal görüntüler pes dedirtti. Bir anda sosyal medya zirveye oturan görüntülerde bir ameliyathanede hasta ameliyat masasında operasyon devam ederken, ameliyathanenin tavanının aktığı ve önlem olarak da yere bir kovanın konduğu görülüyor. Gözler bu iddia ile ilgili olarak, yetkililerin yapacağı açıklamaya çevrilirken,  Denizli’nin en büyük sağlık kuruluşunda ki bu ihmalkârlık pes dedirtti. Gözler Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk’e çevrildi! BURASI DENİZLİ DEĞİL! Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk, yaşanan olayın Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşanmadığını, Denizli Devlet Hastanesinde bu fiziki yapıda bir ameliyathanenin olmadığını söyledi. Konunun kendisine iletilmesinin ardından hastane başhekimi ile görüştüğünü söyleyen Öztürk, başhekiminde böyle bir durumun Denizli Devlet Hastanesinde yaşanmadığını söylediğini aktardı.  
Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ameliyathanesinde, ameliyat esnasında tavandan akan yağmur suyunun görüntüleri pes dedirtti. Ameliyathanede ve ameliyat sırasında çekildiği anlaşılan görüntüler adeta şok etkisi yarattı.

Denizli’de dün yağan yağmurla birlikte Denizli Devlet Hastanesinde yaşandığı iddia edilen bir olayın görüntüsü sosyal medyaya düştü. Gazeteci Timur Soykan’ın, '' Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ameliyathanesinde tavandan su akıyor. Altına kova konulmuş. Bu sırada bir hasta ameliyat ediliyor. Neredeyse üzerine su akacak.'' Sözleriyle paylaştığı görüntünün Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ameliyathanesinde yaşandığını iddia etti.

Yakın zamanda depreme dayanıksız olduğu iddiası ile gündeme gelen Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşanan skandal görüntüler pes dedirtti. Bir anda sosyal medya zirveye oturan görüntülerde bir ameliyathanede hasta ameliyat masasında operasyon devam ederken, ameliyathanenin tavanının aktığı ve önlem olarak da yere bir kovanın konduğu görülüyor.

Gözler bu iddia ile ilgili olarak, yetkililerin yapacağı açıklamaya çevrilirken,  Denizli’nin en büyük sağlık kuruluşunda ki bu ihmalkârlık pes dedirtti.

Gözler Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk’e çevrildi!

BURASI DENİZLİ DEĞİL!

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk, yaşanan olayın Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşanmadığını, Denizli Devlet Hastanesinde bu fiziki yapıda bir ameliyathanenin olmadığını söyledi. Konunun kendisine iletilmesinin ardından hastane başhekimi ile görüştüğünü söyleyen Öztürk, başhekiminde böyle bir durumun Denizli Devlet Hastanesinde yaşanmadığını söylediğini aktardı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.