İŞ TARTIŞMASINDA KAN AKTI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 12.12.2018 - 15:50 2553+ kez okundu.
 

İŞ TARTIŞMASINDA KAN AKTI!

İş veren ve çalışan arasında çıkan tartışmada bir kişi yaralandı.
Denizli'de bir eğlence mekanında, iş veren ve çalışanı arasında işten çıkarma nedeni ile başlayan tartışmada kan aktı. İddiaya göre, çalıştığı eğlence mekanından kavulan bir kadın çalışan patronu ile konuşmak için iş vereninin evine gitti. İkili arasında konuşma ile başlayan diyalog yerini hararetli bir tartışmaya bıraktı. Sinirlerine hakim olamayan işveren evinden getirdiği pompoalı tüfekla rast gele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan saçmalar, taraflardan biri olan kadını taşıyan taksi şoförüne isabet etti.   Taksici E.T. vücuduna isabet eden saçmalar sonucu yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan taksi şoförü tedavi altına alınırken, işyeri sahibi gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: www.denizliaktuel.com
İş veren ve çalışan arasında çıkan tartışmada bir kişi yaralandı.

Denizli'de bir eğlence mekanında, iş veren ve çalışanı arasında işten çıkarma nedeni ile başlayan tartışmada kan aktı. İddiaya göre, çalıştığı eğlence mekanından kavulan bir kadın çalışan patronu ile konuşmak için iş vereninin evine gitti. İkili arasında konuşma ile başlayan diyalog yerini hararetli bir tartışmaya bıraktı. Sinirlerine hakim olamayan işveren evinden getirdiği pompoalı tüfekla rast gele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan saçmalar, taraflardan biri olan kadını taşıyan taksi şoförüne isabet etti.  

Taksici E.T. vücuduna isabet eden saçmalar sonucu yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan taksi şoförü tedavi altına alınırken, işyeri sahibi gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: www.denizliaktuel.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.