"İNSANLIK ÖLMEMİŞ" DEDİRTTİ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2018 - 14:46, Güncelleme: 16.11.2018 - 14:46 4029+ kez okundu.
 

"İNSANLIK ÖLMEMİŞ" DEDİRTTİ!

Denizli'nin Çameli İlçesinde insanlık ölmemiş dedirten güzel bir olay yaşandı.
Denizli’nin Çameli İlçesinde evinden iş yerine giderken yolda cüzdan bulan Gündüz Akyol, içi para dolu cüzdanın sahibini sosyal medya üzerinden buldu. Gündüz, cüzdanı sahibine teslim etti. Çameli’de insanlık ölmemiş dedirten bir olay yaşandı. İlçede yaşayan Tekin İpek isimli bir vatandaş, yolda cüzdanını düşürdü. Cüzdanın içinde ise bankadan çektiği kredi borcunu ödemek için sakladığı 5 bin TL vardı. Cüzdanını düşürdüğünü evine geldiğinde fark eden İpek, “Akşam eve geldiğimde cüzdanımı düşürdüğümü fark ettim. İçinde kimliğim, kredi kartlarım, çok sayıda özel evrak ve 5 bin TL param vardı.” Dedi. SAHİBİNİ SOSYAL MEDYADAN BULDU Kaybettiği cüzdanını bulamayan İpek, sosyal medyadan kendisine gelen mesajla sevinç yaşadı. Sabah evinden işe gitmek için çıkan Gündüz Akyol, yol kenarındaki cüzdanı fark etti. Önce cüzdan sahibini etrafta aradı ama bulamadı. Akyol daha sonra cüzdanın içinde bulunan kimlikte yazan isme sosyal medyadan ulaştı. Cüzdanını kaybeden Tekin İpek’e mesaj atan Akyol, içinde 5 bin TL olan kimliğin sahibi ile buluşarak cüzdanı İpek’e teslim etti. Cüzdanı ve parası kendisine geri gelen İpek, “Bu devirde böyle insanların olması çok güzel” diyerek Akyol’a teşekkür etti.
Denizli'nin Çameli İlçesinde insanlık ölmemiş dedirten güzel bir olay yaşandı.

Denizli’nin Çameli İlçesinde evinden iş yerine giderken yolda cüzdan bulan Gündüz Akyol, içi para dolu cüzdanın sahibini sosyal medya üzerinden buldu. Gündüz, cüzdanı sahibine teslim etti.

Çameli’de insanlık ölmemiş dedirten bir olay yaşandı. İlçede yaşayan Tekin İpek isimli bir vatandaş, yolda cüzdanını düşürdü. Cüzdanın içinde ise bankadan çektiği kredi borcunu ödemek için sakladığı 5 bin TL vardı. Cüzdanını düşürdüğünü evine geldiğinde fark eden İpek, “Akşam eve geldiğimde cüzdanımı düşürdüğümü fark ettim. İçinde kimliğim, kredi kartlarım, çok sayıda özel evrak ve 5 bin TL param vardı.” Dedi.

SAHİBİNİ SOSYAL MEDYADAN BULDU

Kaybettiği cüzdanını bulamayan İpek, sosyal medyadan kendisine gelen mesajla sevinç yaşadı. Sabah evinden işe gitmek için çıkan Gündüz Akyol, yol kenarındaki cüzdanı fark etti. Önce cüzdan sahibini etrafta aradı ama bulamadı. Akyol daha sonra cüzdanın içinde bulunan kimlikte yazan isme sosyal medyadan ulaştı. Cüzdanını kaybeden Tekin İpek’e mesaj atan Akyol, içinde 5 bin TL olan kimliğin sahibi ile buluşarak cüzdanı İpek’e teslim etti.

Cüzdanı ve parası kendisine geri gelen İpek, “Bu devirde böyle insanların olması çok güzel” diyerek Akyol’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.