İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 15:00, Güncelleme: 17.01.2019 - 15:00 3498+ kez okundu.
 

İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

Vatandaş kendi çabaları ile kurtaramayınca hemen itfaiyeyi aradı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde su kanalına düşen büyükbaş hayvan, itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı. Salihağa Mahallesi Kanal Yolu mevkisinde Hasan Kalınbacak'a ait inek, kanal boyunda otlarken 1,5 metre derinliğindeki sulama kanalına düştü. Kalınbacak, kendi imkanlarıyla ineği bulunduğu yerden çıkaramayınca Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istedi. İtfaiye ekipleri, suyun içinde mahsur kalan hayvanı karnına kuşak bağladıktan sonra iş makinesi yardımıyla bir saatlik çalışma sonucu kanaldan çıkardı. Sahibine teslim edilen ve veteriner kontrolünden geçirilen ineğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Vatandaş kendi çabaları ile kurtaramayınca hemen itfaiyeyi aradı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde su kanalına düşen büyükbaş hayvan, itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Salihağa Mahallesi Kanal Yolu mevkisinde Hasan Kalınbacak'a ait inek, kanal boyunda otlarken 1,5 metre derinliğindeki sulama kanalına düştü.

Kalınbacak, kendi imkanlarıyla ineği bulunduğu yerden çıkaramayınca Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istedi.

İtfaiye ekipleri, suyun içinde mahsur kalan hayvanı karnına kuşak bağladıktan sonra iş makinesi yardımıyla bir saatlik çalışma sonucu kanaldan çıkardı.

Sahibine teslim edilen ve veteriner kontrolünden geçirilen ineğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.