İLGİNÇ KAZA GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 13:52, Güncelleme: 27.03.2019 - 13:52 4128+ kez okundu.
 

İLGİNÇ KAZA GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, YSE Kavşağında anayol ile tali yolu birbirinden ayıran duvarda asılı kaldı. Otomobilin ön tekerleklerinden birisi yerinden çıktı.
Kaza, Denizli-Antalya karayolu Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya yönüne doğru seyir halinde olan 20 AAZ 112 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bir süre savrulan otomobil, daha sonra YSE Kavşağı olarak bilinen noktada anayol ile tali yolu birbirinden ayıran duvarda asılı kaldı. Bir süre duvar üzerinde ilerleyen otomobilin sağ ön tekerleği çarpma sırasında yerinden fırladı. HERKES ŞAŞIRDI Önce kimse kazanın nasıl olduğunu anlayamadı. Kazayı gören vatandaşlar hemen sürücünün yardımına koştu. Şok geçiren sürücüye ilk müdahaleyi de vatandaşlar yaptı. Kazada sürücü yara almadı. 1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ Kazanın olduğu yerin tam karşısında geçen hafta meydana gelen kazada bariyerlerin ok gibi saplandığı Osman Yüksel, hayatını kaybetmişti.
Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, YSE Kavşağında anayol ile tali yolu birbirinden ayıran duvarda asılı kaldı. Otomobilin ön tekerleklerinden birisi yerinden çıktı.

Kaza, Denizli-Antalya karayolu Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya yönüne doğru seyir halinde olan 20 AAZ 112 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bir süre savrulan otomobil, daha sonra YSE Kavşağı olarak bilinen noktada anayol ile tali yolu birbirinden ayıran duvarda asılı kaldı. Bir süre duvar üzerinde ilerleyen otomobilin sağ ön tekerleği çarpma sırasında yerinden fırladı.

HERKES ŞAŞIRDI

Önce kimse kazanın nasıl olduğunu anlayamadı. Kazayı gören vatandaşlar hemen sürücünün yardımına koştu. Şok geçiren sürücüye ilk müdahaleyi de vatandaşlar yaptı. Kazada sürücü yara almadı.

1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Kazanın olduğu yerin tam karşısında geçen hafta meydana gelen kazada bariyerlerin ok gibi saplandığı Osman Yüksel, hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.