İLGİNÇ KAR KEYFİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2019 - 12:12, Güncelleme: 12.01.2019 - 12:12 4045+ kez okundu.
 

İLGİNÇ KAR KEYFİ

Denizli'nin Çameli ilçesine yağan yoğun kar yağışı ilçede renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Geçt,iğimiz günler Denizli'nin Çameli ilçesinde bazı vatandaşlar kardan heykeller yapmıştı. Bu  sefer yoğun kar yağışına sahne olan Çameli’de esnaf, kardan ev yaparak içinde çayını yudumladı. çevreden topladıkları kar ile bir iş yerinin önünde "Eskimo evi" yaptı.Yaptıkları kümbet biçimindeki kardan evin içine Sandelye ,Tabure yerleştiren esnaf çay keyfi yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesinde hidayet çiftçi ve Sülayman Çiftçi Mahalle'de yoğun kar yağışı nedeniyle 2 kişinin rahat gireceği bir Kar'dan açık çay ocağı yaptı 3 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde kardan tünel inşa eden Sülayman Çiftçi içerisine de Sandelye ve tabure koyup , çay ikramına başladı. Kar'dan çay ocağı Kınıkyeri Mahallesinde ilgi gördü. Kar'dan çay ocağı içerisine 1 masa ve 2 sandelye Koyan Çiftçi Yaklaşık 4 saat boyunca depme kar ( sıkıstırılmış kar ) olarak yaptığı sığınak şeklindeki kar'da eserin yoğun ilgisi var Çiftçi Kahveye gelen arkadaşlar kahve'ye değil bahçemizdeki yapmış olduğumuz kar'dan eve yoğun ilgi var içerisi sıcak olduğu için soğuk hissedilmiyor hatta sıraya giren müşterilerimiz var kar erisiye kadar çay ve kahve servisimizi yapacağız kar yağarsa bundan 3-4 yapmayı düşünüyoruz dedi Açık havanın güzelliğinde yudumlanan çay ve kahveler eşliğinde yapılan sohbetlere de doyum olmuyor. ;İçinde oturuyoruz çay içiyoruz. Türkü söylüyoruz.Yağan karın keyfini çıkardıklarını belirterek, "Müşterilerimizle ile çay içiyorduk dedik Çameli'de yapılan kardan ev gibi birşey yapalım gibi. Onun içinde oturalım diyerek karı fırsata çevirdiklerini belirtti.
Denizli'nin Çameli ilçesine yağan yoğun kar yağışı ilçede renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Geçt,iğimiz günler Denizli'nin Çameli ilçesinde bazı vatandaşlar kardan heykeller yapmıştı. Bu  sefer yoğun kar yağışına sahne olan Çameli’de esnaf, kardan ev yaparak içinde çayını yudumladı. çevreden topladıkları kar ile bir iş yerinin önünde "Eskimo evi" yaptı.Yaptıkları kümbet biçimindeki kardan evin içine Sandelye ,Tabure yerleştiren esnaf çay keyfi yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi

Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesinde hidayet çiftçi ve Sülayman Çiftçi Mahalle'de yoğun kar yağışı nedeniyle 2 kişinin rahat gireceği bir Kar'dan açık çay ocağı yaptı

3 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde kardan tünel inşa eden Sülayman Çiftçi içerisine de Sandelye ve tabure koyup , çay ikramına başladı. Kar'dan çay ocağı Kınıkyeri Mahallesinde ilgi gördü.

Kar'dan çay ocağı içerisine 1 masa ve 2 sandelye Koyan Çiftçi Yaklaşık 4 saat boyunca depme kar ( sıkıstırılmış kar ) olarak yaptığı sığınak şeklindeki kar'da eserin yoğun ilgisi var Çiftçi Kahveye gelen arkadaşlar kahve'ye değil bahçemizdeki yapmış olduğumuz kar'dan eve yoğun ilgi var içerisi sıcak olduğu için soğuk hissedilmiyor hatta sıraya giren müşterilerimiz var kar erisiye kadar çay ve kahve servisimizi yapacağız kar yağarsa bundan 3-4 yapmayı düşünüyoruz dedi

Açık havanın güzelliğinde yudumlanan çay ve kahveler eşliğinde yapılan sohbetlere de doyum olmuyor. ;İçinde oturuyoruz çay içiyoruz. Türkü söylüyoruz.Yağan karın keyfini çıkardıklarını belirterek, "Müşterilerimizle ile çay içiyorduk dedik Çameli'de yapılan kardan ev gibi birşey yapalım gibi. Onun içinde oturalım diyerek karı fırsata çevirdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.