İLÇEDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 17:06, Güncelleme: 31.01.2019 - 17:08 4277+ kez okundu.
 

İLÇEDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Dün başlayan kar yağışı  Denizli'nin Çameli İlçesi'ne bağlı 28 köy yolunun ulaşımında aksamalara yolaçarken, dün geceden beri bir çok mahalle ile bu sabahtan itibaren 4 saattir ilçe merkezine elektrik verilemedi.
Dün akşam saatlerinde aniden başlayan kar yağışı Çameli Fethiye Karayolu Tuzlabeli Geçitinde ulaşımda aksaklıklar yaşattı. Tuzlabeli Geçitinde mahsur kalan 7 araçta 19 vatandaşımız itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Yaşanan su kesintisi ile hayatın durma noktasına geldiği ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, yüksek rakımlı mahallelerde 30 santimetreyi geçerken, dağlık alanda ise 40 santimetreyi buldu. Yoğun kar yağışı karşısında, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarda hazırlıksız yakalandı. Belediye ekipleri ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarını temizlemeye başlarken, karayollarına bağlı kar temizleme ekipleri de Denizli Çameli Fethiye güzergahında yolları açmak için aralıksız çalışmaları sürdürüyor. Kar yağışı yüzünden sabahtan ilçe merkezine ve mahallelere dünden beri elektrik veremeyen AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri de arıza ve aksaklıkların giderilmesi için 6-7 ekiple çalışmalarına aralıksız devam ediyor. çalışmalarda sona yaklaşıldığı öğrenildi.
Dün başlayan kar yağışı  Denizli'nin Çameli İlçesi'ne bağlı 28 köy yolunun ulaşımında aksamalara yolaçarken, dün geceden beri bir çok mahalle ile bu sabahtan itibaren 4 saattir ilçe merkezine elektrik verilemedi.

Dün akşam saatlerinde aniden başlayan kar yağışı Çameli Fethiye Karayolu Tuzlabeli Geçitinde ulaşımda aksaklıklar yaşattı. Tuzlabeli Geçitinde mahsur kalan 7 araçta 19 vatandaşımız itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

Yaşanan su kesintisi ile hayatın durma noktasına geldiği ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, yüksek rakımlı mahallelerde 30 santimetreyi geçerken, dağlık alanda ise 40 santimetreyi buldu. Yoğun kar yağışı karşısında, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarda hazırlıksız yakalandı.

Belediye ekipleri ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarını temizlemeye başlarken, karayollarına bağlı kar temizleme ekipleri de Denizli Çameli Fethiye güzergahında yolları açmak için aralıksız çalışmaları sürdürüyor.

Kar yağışı yüzünden sabahtan ilçe merkezine ve mahallelere dünden beri elektrik veremeyen AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri de arıza ve aksaklıkların giderilmesi için 6-7 ekiple çalışmalarına aralıksız devam ediyor. çalışmalarda sona yaklaşıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.