Denizlispor U15’de Bodrum’a iddialı gidiyor

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 10:13, Güncelleme: 16.11.2023 - 09:45 1535+ kez okundu.
 

Denizlispor U15’de Bodrum’a iddialı gidiyor

Denizlispor U15’de Bodrum’a iddialı gidiyor
TFF U15 Gelişim Ligi 5. Grup 2. Haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor.TFF U15 Gelişim Ligi 5. Grup ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını Doğan Demircioğlu Stadı’nda Teknik Sorumlu Gökhan Hor nezaretinde sürdürdü. İlk haftada oynanan Antalyaspor maçını ve 2. haftada oynanacak olan Bodrumspor maçı ile ilgili değerlendirme de bulunan Teknik Sorumlu Gökhan Hor uzun süre bir arada oynayan uyumlu ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek “İlk maçımızı Antalyaspor ile oynadık. İyi hazırlanmıştık, oyuncularım iyi de oynadı. Futbol şansı yanımızda değildi. Maç 0-0 berabere sonuçlandı ve haftayı bir puan ile kapadık” dedi.“Kazanmak için gidiyoruz”Eksiklerimize göre bu hafta oynayacağımız Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz diyen Teknik Sorumlu Hor “Deplasmana kazanmak için gideceğiz. Çocuklarımızın gelişimi çok önemli. Her zaman bunu dile getiriyoruz. Eksiklerimizi daha az seviyeye indirip çocuklarımızın maç içinde yapmış olduğu hataları en aza indirmek istiyoruz. Bunun için maç gününe kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Bodrumdan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz ”diye konuştu. Bodrumspor - Denizlispor maçı 19 Kasım 2023 tarihinde saat 12.00’de Bodrum Göltürkbükü Sahasında oynanacak.
Denizlispor U15’de Bodrum’a iddialı gidiyor
TFF U15 Gelişim Ligi 5. Grup 2. Haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

TFF U15 Gelişim Ligi 5. Grup ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını Doğan Demircioğlu Stadı’nda Teknik Sorumlu Gökhan Hor nezaretinde sürdürdü. İlk haftada oynanan Antalyaspor maçını ve 2. haftada oynanacak olan Bodrumspor maçı ile ilgili değerlendirme de bulunan Teknik Sorumlu Gökhan Hor uzun süre bir arada oynayan uyumlu ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek “İlk maçımızı Antalyaspor ile oynadık. İyi hazırlanmıştık, oyuncularım iyi de oynadı. Futbol şansı yanımızda değildi. Maç 0-0 berabere sonuçlandı ve haftayı bir puan ile kapadık” dedi.

“Kazanmak için gidiyoruz”
Eksiklerimize göre bu hafta oynayacağımız Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz diyen Teknik Sorumlu Hor “Deplasmana kazanmak için gideceğiz. Çocuklarımızın gelişimi çok önemli. Her zaman bunu dile getiriyoruz. Eksiklerimizi daha az seviyeye indirip çocuklarımızın maç içinde yapmış olduğu hataları en aza indirmek istiyoruz. Bunun için maç gününe kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Bodrumdan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz ”diye konuştu. Bodrumspor - Denizlispor maçı 19 Kasım 2023 tarihinde saat 12.00’de Bodrum Göltürkbükü Sahasında oynanacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.