HUKUK VE ADALET AYAKLAR ALTINDA!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 16:14, Güncelleme: 12.06.2018 - 16:14 3300+ kez okundu.
 

HUKUK VE ADALET AYAKLAR ALTINDA!

​​​​​​​Vatan Partisi Milletvekili adayları Pamukkale ilçesinde 15 Mayıs, Topraklık, Hacı Kaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde halkla buluştu.
  Bu mahallelerde işyeri ve kahvehaneleri gezen milletvekili adayları parti programını ve çözüm önerilerini anlattılar. Vatan Partisi Milletvekili adayı Berfin Yavuz, AKP iktidarı, yandaşlarını besleyen bir soygun rejimi kurdu. Ekonomide hukuku ve adaleti ayaklar altına aldı. Kaynaklar ekonomide verimliliğe göre dağılmıyor. Ekonomiye belli grupların çıkarları için müdahaleye son vereceğiz. Verimli ekonomik faaliyete ve girişimciye hukuk güvencesi sağlayacağız. Üretim ekonomisinin hukuki temelini inşa edeceğiz dedi. En başta şeker fabrikaları olmak üzere KİT’lerin özelleştirilmesi durdurulacaktır diyen Yavuz, Şeker vatandır satılamaz. Enerji, ulaştırma, iletişim, bilişim ve gıda güvenliği gibi stratejik sektörlerde özelleştirilmiş olan KİT’lerin kamulaştırılacağını ve verimli işletileceğini belirtti.
​​​​​​​Vatan Partisi Milletvekili adayları Pamukkale ilçesinde 15 Mayıs, Topraklık, Hacı Kaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde halkla buluştu.

 

Bu mahallelerde işyeri ve kahvehaneleri gezen milletvekili adayları parti programını ve çözüm önerilerini anlattılar.

Vatan Partisi Milletvekili adayı Berfin Yavuz, AKP iktidarı, yandaşlarını besleyen bir soygun rejimi kurdu. Ekonomide hukuku ve adaleti ayaklar altına aldı. Kaynaklar ekonomide verimliliğe göre dağılmıyor. Ekonomiye belli grupların çıkarları için müdahaleye son vereceğiz. Verimli ekonomik faaliyete ve girişimciye hukuk güvencesi sağlayacağız. Üretim ekonomisinin hukuki temelini inşa edeceğiz dedi. En başta şeker fabrikaları olmak üzere KİT’lerin özelleştirilmesi durdurulacaktır diyen Yavuz, Şeker vatandır satılamaz. Enerji, ulaştırma, iletişim, bilişim ve gıda güvenliği gibi stratejik sektörlerde özelleştirilmiş olan KİT’lerin kamulaştırılacağını ve verimli işletileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.