HONAZLILAR MİTİNGE AKIN ETTİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2019 - 13:00, Güncelleme: 22.02.2019 - 13:00 3744+ kez okundu.
 

HONAZLILAR MİTİNGE AKIN ETTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de ki her mitingine yoğun katılım sağlayan Honazlılar, dün de yine Erdoğan’ı coşkulu sloganları ile yalnız bırakmadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe günü Denizli Özay Gönlüm Meydanı’nda gerçekleştirdiği mitinge Honazlı vatandaşlar damga vurdu. AK Parti Honaz İlçe Başkanlığı’nın organizasyonunda ki programa AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Buran ve Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ile birlikte, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mitinge katılan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Devecioğlu; “Sayın Cumhurbaşkanımız, Honazlı hemşehrilerimiz tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Mitingdeki coşkulu kalabalık, kadirşinas Honazlı hemşehrilerimin Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir. Genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-çocuğuyla ilçemizden katılımda bulunarak miting alanında yerini alan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a coşkulu bir şekilde destek veren, Denizlimiz için verdiği birçok müjdeyi coşkuyla alkışlayan, layıkıyla ev sahipliği yapan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan Honazlı hemşehrilerime özellikle teşekkür ediyorum. Onlar üzerine düşeni yapmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Honazımıza, Denizlimize hizmet etmeye, ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de ki her mitingine yoğun katılım sağlayan Honazlılar, dün de yine Erdoğan’ı coşkulu sloganları ile yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe günü Denizli Özay Gönlüm Meydanı’nda gerçekleştirdiği mitinge Honazlı vatandaşlar damga vurdu.

AK Parti Honaz İlçe Başkanlığı’nın organizasyonunda ki programa AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Buran ve Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ile birlikte, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitinge katılan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Devecioğlu; “Sayın Cumhurbaşkanımız, Honazlı hemşehrilerimiz tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Mitingdeki coşkulu kalabalık, kadirşinas Honazlı hemşehrilerimin Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir. Genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-çocuğuyla ilçemizden katılımda bulunarak miting alanında yerini alan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a coşkulu bir şekilde destek veren, Denizlimiz için verdiği birçok müjdeyi coşkuyla alkışlayan, layıkıyla ev sahipliği yapan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan Honazlı hemşehrilerime özellikle teşekkür ediyorum. Onlar üzerine düşeni yapmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Honazımıza, Denizlimize hizmet etmeye, ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.