Büyükşehirin ev sahipliğindeki gösteri izleyenleri büyüledi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 17:08, Güncelleme: 31.12.2023 - 13:17 1244+ kez okundu.
 

Büyükşehirin ev sahipliğindeki gösteri izleyenleri büyüledi

Büyükşehirin ev sahipliğindeki gösteri izleyenleri büyüledi
İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ünlü Rus besteci Çaykovski’nin şaheseri Fındıkkıran adlı gösteri izleyenleri büyüledi.Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin muhteşem gösterisine ev sahipliği yaptı. İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen bale gösterisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bale kursu öğrencileri, aileleri ve binlerce Denizlili katıldı. Konzertmeister Kemal Tören’in yönettiği ünlü Rus besteci Çaykovski’nin şaheseri Fındıkkıran adlı gösteri İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin performanslarıyla izleyenleri büyülerken, gösteri sonunda davetliler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.Sanatın ve kültürün merkezi DenizliDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan program öncesi yaptığı konuşmada İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi sanatçılarına ve izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin kente kazandırıldığı günden itibaren yoğun bir şekilde benzersiz etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Başka etkinliklerde de buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’miz sanatın, kültürün merkezi olmaya devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehirin ev sahipliğindeki gösteri izleyenleri büyüledi
İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ünlü Rus besteci Çaykovski’nin şaheseri Fındıkkıran adlı gösteri izleyenleri büyüledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin muhteşem gösterisine ev sahipliği yaptı. İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen bale gösterisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bale kursu öğrencileri, aileleri ve binlerce Denizlili katıldı. Konzertmeister Kemal Tören’in yönettiği ünlü Rus besteci Çaykovski’nin şaheseri Fındıkkıran adlı gösteri İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin performanslarıyla izleyenleri büyülerken, gösteri sonunda davetliler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.
Sanatın ve kültürün merkezi Denizli
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan program öncesi yaptığı konuşmada İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi sanatçılarına ve izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin kente kazandırıldığı günden itibaren yoğun bir şekilde benzersiz etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Başka etkinliklerde de buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’miz sanatın, kültürün merkezi olmaya devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.