HONAZ'DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2018 - 16:48, Güncelleme: 06.08.2018 - 17:00 3736+ kez okundu.
 

HONAZ'DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Honaz’ın Ankara yolu üzerindeki önemli mahallelerinden biri olan Kaklık’ta, alt yapı çalışmalarının ardından yol düzenleme ve sıcak asfalt döküm çalışmaları tamamlandı.
Mahallenin konut ve yapılaşma anlamında önemli noktalarından olan İstasyon Mevkii ve çevresinde başlayan sıcak asfalt döküm çalışmaları, yaklaşık beş gün sürdü. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu çalışmaların devam ettiği alana giderek son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Honaz’ın her noktasında çalışma var Çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler veren Başkan Devecioğlu , “Kaklık, Honazımızın ve Denizli’nin Ankara istikameti üzerinden girişte önemli bir noktası konumunda bulunuyor. Biz ilçe belediyesi olarak her mahallemizde çalışmalarımızı yürütürken, diğer taraftan da merkezi hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de imkânlarından da istifade ederek onların yatırımlarını Honazımıza yönlendiriyoruz. Kaklık Mahallemizin İstasyon Mevkii ve çevresinde ki cadde ve sokakların altyapı çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyemizce tamamlanmıştı. Honaz Belediyesi olarak bizde bu bölgede yol düzenleme ve kaldırım yapım çalışmalarımızın ardından sıcak asfalt döküm çalışmalarımızda tamamladık. Yol çizgi işleri de bittiği zaman bölge daha modern bir hale kavuşacak. Honaz ilçemizin her tarafı şantiye haline gelmiş durumda. Bir taraftan hükümetimiz, bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz, bir taraftan da Honaz Belediyemiz koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Güzel eserler ortaya çıkmaya devam ediyor. Tüm hemşehrilerime yolların hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Honaz’ın Ankara yolu üzerindeki önemli mahallelerinden biri olan Kaklık’ta, alt yapı çalışmalarının ardından yol düzenleme ve sıcak asfalt döküm çalışmaları tamamlandı.

Mahallenin konut ve yapılaşma anlamında önemli noktalarından olan İstasyon Mevkii ve çevresinde başlayan sıcak asfalt döküm çalışmaları, yaklaşık beş gün sürdü. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu çalışmaların devam ettiği alana giderek son durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Honaz’ın her noktasında çalışma var

Çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler veren Başkan Devecioğlu , “Kaklık, Honazımızın ve Denizli’nin Ankara istikameti üzerinden girişte önemli bir noktası konumunda bulunuyor. Biz ilçe belediyesi olarak her mahallemizde çalışmalarımızı yürütürken, diğer taraftan da merkezi hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de imkânlarından da istifade ederek onların yatırımlarını Honazımıza yönlendiriyoruz. Kaklık Mahallemizin İstasyon Mevkii ve çevresinde ki cadde ve sokakların altyapı çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyemizce tamamlanmıştı. Honaz Belediyesi olarak bizde bu bölgede yol düzenleme ve kaldırım yapım çalışmalarımızın ardından sıcak asfalt döküm çalışmalarımızda tamamladık. Yol çizgi işleri de bittiği zaman bölge daha modern bir hale kavuşacak. Honaz ilçemizin her tarafı şantiye haline gelmiş durumda. Bir taraftan hükümetimiz, bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz, bir taraftan da Honaz Belediyemiz koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Güzel eserler ortaya çıkmaya devam ediyor. Tüm hemşehrilerime yolların hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.