HONAZ'DA ORMAN YANGINI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2018 - 14:42, Güncelleme: 22.07.2018 - 14:54 3174+ kez okundu.
 

HONAZ'DA ORMAN YANGINI

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangınında 6 dekar alan zarar gördü.
Karateke Mahallesi'nde Honaz Dağı Milli Parkı sınırları içerisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 6 arazözün yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı 1 arazöz, 1 tanker ve 3 kepçe ile yangına müdahale etti. Sarp alandaki yangın, ekiplerin 2 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Soğutma işlemlerinin devam ettiği yangında 6 dekarlık çam ağaçlarının olduğu ormanlık alan zarar gördü. 
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangınında 6 dekar alan zarar gördü.

Karateke Mahallesi'nde Honaz Dağı Milli Parkı sınırları içerisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 6 arazözün yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı 1 arazöz, 1 tanker ve 3 kepçe ile yangına müdahale etti.

Sarp alandaki yangın, ekiplerin 2 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Soğutma işlemlerinin devam ettiği yangında 6 dekarlık çam ağaçlarının olduğu ormanlık alan zarar gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.