HONAZ'DA KAZANANI 1 OY BELİRLEDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 21:46, Güncelleme: 05.04.2019 - 22:01 4358+ kez okundu.
 

HONAZ'DA KAZANANI 1 OY BELİRLEDİ

Denizli'nin Honaz ilçesinde 3. kez tekrarlanan sayımların sonucunda kazanan belli oldu.
Denizli'nin Honaz ilçesinde 3. kez yapılan oy sayımının ardından bir oy farkla kazanan CHP'nin adayı Yüksel Kepenek oldu.  CHP İl Bakanlığı bu haberi yaptığı bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. İşte o açıklama 2 Nisan 2019 tarihinde Honaz’ da AK  Parti’nin 41 sandıkta sandık / çuvalların sayılması yönelik itirazı kabul edilmiş ilçe seçim kurulunda sayılmıştır. Bu sayım sonucu 3 oyla Cumhuriyet Halk Partisi lehine gerçekleşmiştir. 5 Nisan 2019 bu kez İl seçim kuruluna itiraz etmiştir. İl seçim kurulu tüm sandık / çuvalların sayılmasını reddedilmiş, geçersiz oyların incelenmesine karar verilmiştir. Geçersiz oyların sayılması sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi lehine 1 oyla seçim kazanılmıştır. Honaz Belediye Başkanımız Sayın Yüksel KEPENEK ‘e başarılar diliyoruz.
Denizli'nin Honaz ilçesinde 3. kez tekrarlanan sayımların sonucunda kazanan belli oldu.

Denizli'nin Honaz ilçesinde 3. kez yapılan oy sayımının ardından bir oy farkla kazanan CHP'nin adayı Yüksel Kepenek oldu.  CHP İl Bakanlığı bu haberi yaptığı bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

İşte o açıklama

2 Nisan 2019 tarihinde Honaz’ da AK  Parti’nin 41 sandıkta sandık / çuvalların sayılması yönelik itirazı kabul edilmiş ilçe seçim kurulunda sayılmıştır. Bu sayım sonucu 3 oyla Cumhuriyet Halk Partisi lehine gerçekleşmiştir. 5 Nisan 2019 bu kez İl seçim kuruluna itiraz etmiştir. İl seçim kurulu tüm sandık / çuvalların sayılmasını reddedilmiş, geçersiz oyların incelenmesine karar verilmiştir. Geçersiz oyların sayılması sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi lehine 1 oyla seçim kazanılmıştır. Honaz Belediye Başkanımız Sayın Yüksel KEPENEK ‘e başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.