HIRSIZLIK ANI KAMERALARA TAKILDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2019 - 14:21, Güncelleme: 15.02.2019 - 14:21 3773+ kez okundu.
 

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA TAKILDI

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde marketin önündeki muz dolu kasanın rahat tavırlarla çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, Deliktaş Mahallesi Şehit Yılmaz Bakan Caddesi üzerindeki Halil Turgut isimli vatandaşa ait markete gelen bir kişi, market sahibi ve çalışanlarının içeride olduğu sırada bir süre etrafı kontrol etti. Marketin önündeki dondurma dolabının yanında bulunan ve içerisinde yaklaşık 10 kilogram muz olan kasayı alan şahıs hızla olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık zanlısının marketin önünde çevreyi kontrol ettikten sonra rahat tavırlarla yerdeki muz dolu kasayı alması, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. -"Gelip istese yiyeceği kadar verirdik" Market sahibi Turgut, gazetecilere yaptığı açıklamada, akşam iş yerini kapatırken muz kasasının yerinde olmadığını fark ettiklerini belirterek, olayı kamera kayıtlarını inceleyince gördüklerini söyledi. Hırsızlık olayı ile ilgili polise şikayetçi olduklarını dile getiren Turgut, "Gelip istese yiyeceği kadar verirdik. Ama marketin girişindeki kasayı rahat tavırlarla alıp gitmesine anlam veremedik. Biz de zaten zor geçinen insanlarız." ifadesini kullandı.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde marketin önündeki muz dolu kasanın rahat tavırlarla çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Deliktaş Mahallesi Şehit Yılmaz Bakan Caddesi üzerindeki Halil Turgut isimli vatandaşa ait markete gelen bir kişi, market sahibi ve çalışanlarının içeride olduğu sırada bir süre etrafı kontrol etti.

Marketin önündeki dondurma dolabının yanında bulunan ve içerisinde yaklaşık 10 kilogram muz olan kasayı alan şahıs hızla olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızlık zanlısının marketin önünde çevreyi kontrol ettikten sonra rahat tavırlarla yerdeki muz dolu kasayı alması, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

-"Gelip istese yiyeceği kadar verirdik"

Market sahibi Turgut, gazetecilere yaptığı açıklamada, akşam iş yerini kapatırken muz kasasının yerinde olmadığını fark ettiklerini belirterek, olayı kamera kayıtlarını inceleyince gördüklerini söyledi.

Hırsızlık olayı ile ilgili polise şikayetçi olduklarını dile getiren Turgut, "Gelip istese yiyeceği kadar verirdik. Ama marketin girişindeki kasayı rahat tavırlarla alıp gitmesine anlam veremedik. Biz de zaten zor geçinen insanlarız." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.