HERŞEY ÖYKÜ ARİN İÇİN

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2019 - 15:35, Güncelleme: 19.01.2019 - 15:56 3804+ kez okundu.
 

HERŞEY ÖYKÜ ARİN İÇİN

Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için başlatılan ilik bağışı kampanyası Denizli'de devam ediyor.
Türkiye, lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için seferber oldu. Birçok ilde bağış kampanyaları düzenlenmeye devam ederken bugün ve yarın için Denizli’de Öykü için Kızılay Çınar Kan Verme Merkezlerinde özel birim oluşturuldu. Kampanyaya çevredeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  Kan vermeye gelen yüzlerce Denizlili vatandaşların arasında Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan ile Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan'da vardı.  Bağışı haber yapmaya giden bazı gazeteciler de görevlerini gerçekleştirdikten sonra bağışcı olarak Öykü Arin için kan verdiler. Çınar Kızılay Kan Verme Merkezi yetkilileri ise dünden beri inanılmaz yoğun bir şekilde talep olduğunu belirterek halkı sadece ilik nakli ihtiyacı olanlanra destek olmaya değil kan ihtiyacı olabilecek vatandaşlarada destek olamaya davet etti. 
Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için başlatılan ilik bağışı kampanyası Denizli'de devam ediyor.

Türkiye, lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için seferber oldu. Birçok ilde bağış kampanyaları düzenlenmeye devam ederken bugün ve yarın için Denizli’de Öykü için Kızılay Çınar Kan Verme Merkezlerinde özel birim oluşturuldu. Kampanyaya çevredeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 

Kan vermeye gelen yüzlerce Denizlili vatandaşların arasında Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan ile Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan'da vardı. 

Bağışı haber yapmaya giden bazı gazeteciler de görevlerini gerçekleştirdikten sonra bağışcı olarak Öykü Arin için kan verdiler. Çınar Kızılay Kan Verme Merkezi yetkilileri ise dünden beri inanılmaz yoğun bir şekilde talep olduğunu belirterek halkı sadece ilik nakli ihtiyacı olanlanra destek olmaya değil kan ihtiyacı olabilecek vatandaşlarada destek olamaya davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.