HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU AMA...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2019 - 15:11, Güncelleme: 08.02.2019 - 15:11 3869+ kez okundu.
 

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU AMA...

Denizli'de bir vatandaş hayatını kaybetti. Neden öldüğü ise gerçekler ortaya çıktığında anlaşılacak.
Denizli’nin Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde yaşandığı iddia edilen olay kafalarda soru işareti bıraktı.  İddiaya göre, Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde zihinsel engelli Kadir Armağan isimli kişi, evinin önünde “Acıyor, acıyor” diye ağlayarak komşusu E.T. yanına gitti. E.T., Kadir Armağan’a “Ne oldu. Neresi acıyor?” diye sordu. Kadir Armağan, “Acıyor, acıyor” diye ağlamaya devam etti. Ancak neresinin ağrıdığını söyleyemedi. AMBULANS ÇAĞIRDILAR Kadir Armağan’ın, “Acıyor, acıyor” diye ağlamaya devam etmesi üzerine komşusu E.T., 112 acil servisi arayarak ambulans istedi. Kızılyer Mahallesi, İnönü Caddesi’ne gelen sağlık ekipleri, “Acıyor, acıyor” diyen Kadir Armağan’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan kontrollerde Kadir Armağan’ın bacağının kırıldığını fark edildi. Acı ile kıvranan zihinsel engelli Kadir Armağan, bacağının neden kırıldığını söylemezken mahallenin gençleri, “Kaldırımdan düştü, bacağı ondan dolayı kırılmıştır” iddiasını ortaya attı. SAĞLIK EKİPLERİ İNANMADI İDDİASI Olay yerinde olan görgü tanıklarının verdiği bilgi ve iddialara, Kadir Armağan’a müdahale eden sağlık ekipleri, kaldırımdan düşme sonucu bir insanın bacağının bu şekilde kırılamayacağını söyledi ve gençlerin bu iddiasına inanmadıkları ve “Bildiğiniz bir şey varsa söyleyin” diye ısrarcı oldukları ileri sürüldü. HASTANEYE İÇ KANAMADAN ÖLDÜ Sağlık ekipleri olay yerinde Zihinsel Engelli Kadir Armağan’a müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdılar. Hastanede yoğun bakıma alınan Kadir Demir, 5 gün sonra Denizli Devlet Hastanesi’nde iç kanamadan hayatını kaybetti. Kızılyer Mahallesi’nin bazı sakinleri, Kadir Armağan’ın hayatını kaybetmeden önce kendisine bir aracın çarptığını iddia etti. “ARACIN ÇARPTIĞINI BAZI KİŞİLER BİLİYOR” Evinin kapısının önünde “Acıyor, acıyor” diye ağlarken gören ve yanına giden E.T. isimli kişi, Kadir Armağan’a, aracın çarptığını iddiasını savunarak, “Kadir Armağan, zihinsel engelliydi. Mahallede herkes onu tanıyordu. Kimseye zararı olmayan gariban bir kişiydi. Mahalle de birçok kişi, zihinsel engelli Kadir Armağan’a aracın çarptığını biliyor. Ama gizliyorlar. Bunun araştırılmasını ve otopsi yapılmasını istiyoruz” dedi.  Kızılyer Mahallesi Muhtarı Süleyman Karaca, söz konusu iddianın konuşulduğunu doğrulayarak, “Zihinsel Engelli Kadir Armağan’ın ölümü üzerine jandarma olayı araştırdı. Görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Görgü tanıklarının ifadelerine, Zihinsel Engelli Kadir Armağan’ın, araca bakarken kaldırımdan düştüğü söyleniyor. Ancak, mahalle de  özelikle kıraathane de, aracın çarptığı konuşuluyor. Ben görmedim. Görmediğim içinde, olay bu şekilde oldu demem doğru değil. Ancak bu söylenti mahallede çok konuşulduğu doğrudur. Adli Tıp Kurumu’na raporlar gönderildi. Geldiğinde, durum netleşecek” dedi.  
Denizli'de bir vatandaş hayatını kaybetti. Neden öldüğü ise gerçekler ortaya çıktığında anlaşılacak.

Denizli’nin Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde yaşandığı iddia edilen olay kafalarda soru işareti bıraktı.  İddiaya göre, Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde zihinsel engelli Kadir Armağan isimli kişi, evinin önünde “Acıyor, acıyor” diye ağlayarak komşusu E.T. yanına gitti. E.T., Kadir Armağan’a “Ne oldu. Neresi acıyor?” diye sordu. Kadir Armağan, “Acıyor, acıyor” diye ağlamaya devam etti. Ancak neresinin ağrıdığını söyleyemedi.

AMBULANS ÇAĞIRDILAR

Kadir Armağan’ın, “Acıyor, acıyor” diye ağlamaya devam etmesi üzerine komşusu E.T., 112 acil servisi arayarak ambulans istedi. Kızılyer Mahallesi, İnönü Caddesi’ne gelen sağlık ekipleri, “Acıyor, acıyor” diyen Kadir Armağan’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan kontrollerde Kadir Armağan’ın bacağının kırıldığını fark edildi. Acı ile kıvranan zihinsel engelli Kadir Armağan, bacağının neden kırıldığını söylemezken mahallenin gençleri, “Kaldırımdan düştü, bacağı ondan dolayı kırılmıştır” iddiasını ortaya attı. SAĞLIK EKİPLERİ İNANMADI İDDİASI

Olay yerinde olan görgü tanıklarının verdiği bilgi ve iddialara, Kadir Armağan’a müdahale eden sağlık ekipleri, kaldırımdan düşme sonucu bir insanın bacağının bu şekilde kırılamayacağını söyledi ve gençlerin bu iddiasına inanmadıkları ve “Bildiğiniz bir şey varsa söyleyin” diye ısrarcı oldukları ileri sürüldü.

HASTANEYE İÇ KANAMADAN ÖLDÜ

Sağlık ekipleri olay yerinde Zihinsel Engelli Kadir Armağan’a müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdılar. Hastanede yoğun bakıma alınan Kadir Demir, 5 gün sonra Denizli Devlet Hastanesi’nde iç kanamadan hayatını kaybetti. Kızılyer Mahallesi’nin bazı sakinleri, Kadir Armağan’ın hayatını kaybetmeden önce kendisine bir aracın çarptığını iddia etti. “ARACIN ÇARPTIĞINI BAZI KİŞİLER BİLİYOR”

Evinin kapısının önünde “Acıyor, acıyor” diye ağlarken gören ve yanına giden E.T. isimli kişi, Kadir Armağan’a, aracın çarptığını iddiasını savunarak, “Kadir Armağan, zihinsel engelliydi. Mahallede herkes onu tanıyordu. Kimseye zararı olmayan gariban bir kişiydi. Mahalle de birçok kişi, zihinsel engelli Kadir Armağan’a aracın çarptığını biliyor. Ama gizliyorlar. Bunun araştırılmasını ve otopsi yapılmasını istiyoruz” dedi.  Kızılyer Mahallesi Muhtarı Süleyman Karaca, söz konusu iddianın konuşulduğunu doğrulayarak, “Zihinsel Engelli Kadir Armağan’ın ölümü üzerine jandarma olayı araştırdı. Görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Görgü tanıklarının ifadelerine, Zihinsel Engelli Kadir Armağan’ın, araca bakarken kaldırımdan düştüğü söyleniyor. Ancak, mahalle de  özelikle kıraathane de, aracın çarptığı konuşuluyor. Ben görmedim. Görmediğim içinde, olay bu şekilde oldu demem doğru değil. Ancak bu söylenti mahallede çok konuşulduğu doğrudur. Adli Tıp Kurumu’na raporlar gönderildi. Geldiğinde, durum netleşecek” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.