HİZMET, EĞİTİM VE SİGORTA MESLEK KOMİTELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

DTO HABERLER 27.02.2024 - 11:47, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:47 1500 kez okundu.
 

HİZMET, EĞİTİM VE SİGORTA MESLEK KOMİTELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odalarındaki meslek komitelerinin aylık toplantılarına katılıp görüş, öneri ve talepleri dinliyor. Sektörel konuların değerlendirildiği toplantılarda, görüş alışverişi oluyor.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, benzer meslek gruplarını bir araya getirdiği ve sektörel gelişmeleri değerlendirdiği ortak komite toplantılarının üçüncüsünde sportif, güvenlik, temizlik, gösteri, danışmanlık, test ve analiz, araştırma, tercüme, insan kaynakları ile sosyal, kültürel, mesleki faaliyetler, eğlence yerleri işletme ve kamu yönetim hizmetlerini kapsayan 1’inci Meslek Komitesi ile özel eğitim, sürücü kursu faaliyetleri ile eğitimi destekleyici faaliyetler, okul öncesi eğitim ve dil kursu faaliyetlerini kapsayan 10’uncu Meslek Komitesi ve sigorta acenteliği, mali müşavirlik ve gayrimenkul müşavirliği faaliyetlerini kapsayan 18’inci Meslek Komitesi üyeleri bir araya geldi. Başkan Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, özetle “Üyelerimizin Denizli Ticaret Odası’na ulaşmasının en kolay yolu meslek komitelerimizdir. Komite üyesi arkadaşlarımıza sorunlarını ve beklentilerini iletiyor. Bizler de sizlerden gelen bu istek, talep ve eleştirileri not alıp masaya yatırıyoruz. Buna göre de yol haritamızı şekillendiriyoruz. Yine biz bunun yanında her zaman sahada olup faaliyetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Komite üyelerini dinledi ve sorularını yanıtladı. DTO 1,10 ve 18’inci meslek komitelerinin ortak toplantısı, 1’inci meslek komitesi üyelerinden Engin Çoban’ın ev sahipliğinde Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Erdoğan, toplantıyı ev sahibi Çoban’a gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odalarındaki meslek komitelerinin aylık toplantılarına katılıp görüş, öneri ve talepleri dinliyor. Sektörel konuların değerlendirildiği toplantılarda, görüş alışverişi oluyor.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, benzer meslek gruplarını bir araya getirdiği ve sektörel gelişmeleri değerlendirdiği ortak komite toplantılarının üçüncüsünde sportif, güvenlik, temizlik, gösteri, danışmanlık, test ve analiz, araştırma, tercüme, insan kaynakları ile sosyal, kültürel, mesleki faaliyetler, eğlence yerleri işletme ve kamu yönetim hizmetlerini kapsayan 1’inci Meslek Komitesi ile özel eğitim, sürücü kursu faaliyetleri ile eğitimi destekleyici faaliyetler, okul öncesi eğitim ve dil kursu faaliyetlerini kapsayan 10’uncu Meslek Komitesi ve sigorta acenteliği, mali müşavirlik ve gayrimenkul müşavirliği faaliyetlerini kapsayan 18’inci Meslek Komitesi üyeleri bir araya geldi.

Başkan Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, özetle “Üyelerimizin Denizli Ticaret Odası’na ulaşmasının en kolay yolu meslek komitelerimizdir. Komite üyesi arkadaşlarımıza sorunlarını ve beklentilerini iletiyor. Bizler de sizlerden gelen bu istek, talep ve eleştirileri not alıp masaya yatırıyoruz. Buna göre de yol haritamızı şekillendiriyoruz. Yine biz bunun yanında her zaman sahada olup faaliyetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Komite üyelerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

DTO 1,10 ve 18’inci meslek komitelerinin ortak toplantısı, 1’inci meslek komitesi üyelerinden Engin Çoban’ın ev sahipliğinde Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Erdoğan, toplantıyı ev sahibi Çoban’a gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.