HER YERDE ONU ARIYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 14:37, Güncelleme: 30.11.2018 - 14:37 3839+ kez okundu.
 

HER YERDE ONU ARIYOR

Çameli’de Hasan Adak 4 gündür kayıp olan 2 yaşındaki 'Çorçil adlı Barak cinsi köpeğini her yerde arıyor . Hasan Adak 'Corçil adlı Barak cinsi köpeği, Ericek-Sarıkavak Mahalleleri arasında 4 gün önce kayboldu. Adak köpeğini bulabilmek için fotoğraflarını sosyal medya aracılığı ile yardım istedi Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Hasan Adak , "Çorçil ailemizin bir ferdi gibiydi. 4 gündür gözüme uyku girmedi. Her sokakta arıyorum.dedi Herkese haber verdim. Şu ana kadar bir sonuç alamadık. Umarım bir hayvansever bulmuş ve sahiplenmiştir Eğer bulan olur da bana ulaştırırsa ödüllendireceğim benim için manevi değeri olan son derece hareketli olan köpekleri Çorçil’in bulunması için Çameli’li hayvanseverlerden de destek beklediklerini sözlerine ekledi..Bulanların 05364432997 iletişime geçmelerini rica ediyorum dedi

Çameli’de Hasan Adak 4 gündür kayıp olan 2 yaşındaki 'Çorçil adlı Barak cinsi köpeğini her yerde arıyor
.
Hasan Adak 'Corçil adlı Barak cinsi köpeği, Ericek-Sarıkavak Mahalleleri arasında 4 gün önce kayboldu. Adak köpeğini bulabilmek için fotoğraflarını sosyal medya aracılığı ile yardım istedi Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Hasan Adak , "Çorçil ailemizin bir ferdi gibiydi.

4 gündür gözüme uyku girmedi. Her sokakta arıyorum.dedi Herkese haber verdim. Şu ana kadar bir sonuç alamadık. Umarım bir hayvansever bulmuş ve sahiplenmiştir Eğer bulan olur da bana ulaştırırsa ödüllendireceğim benim için manevi değeri olan son derece hareketli olan köpekleri Çorçil’in bulunması için Çameli’li hayvanseverlerden de destek beklediklerini sözlerine ekledi..Bulanların 05364432997 iletişime geçmelerini rica ediyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.