Ekrem Başer Merkezefendili çocukları da düşündü

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2024 - 13:17, Güncelleme: 22.03.2024 - 13:17 1259 kez okundu.
 

Ekrem Başer Merkezefendili çocukları da düşündü

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Çocuk Köyü Projesi, bölgede büyük bir ses getirecek. Çocuk Köyü’nde çocuk oyun alanlarından sinema salonlarına, çocuk sanat evinden macera alanlarına kadar çok sayıda etkinlik alanı bulunacak.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in vizyon projelerinden birisi olan Çocuk Köyü Projesi, Türkiye'ye örnek olacak. Merkezefendi’ye değer katacak olan bu projede çocukların eğlenirken öğrenmeleri, güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri ve aileleriyle keyifli anlar yaşayabilmeleri amaçlanıyor. Proje hayata geçtiğinde çocuklara doğal yaşam alanlarıyla şehir karmaşasından uzak köy yaşamını da sunacak.   Bir Belediye Başkan Adayı’nın vaadi olmaktan daha çok Merkezefendi’de çocuklar için geleceğe atılmış bir adım olacak AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, içinde pasta evi, sinema salonu, çocukların müzik aletler ile tanışacakları salonlar, dans salonları, sanatsal etkinlikler yapabilecek alanlar, oyun alanları, spor alanları gibi daha birçok etkinlik alanını içinde barındıracak. İçinde adeta “yok, yok” dedirtecek tesis mimarisiyle de çocukları anlatacak ve çizgi karakterlerin heykelleri ile donatılarak, rengarenk inşa edilecek.  Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer için “Biz icraat yapmak için geliyoruz” diyerek açıklanan bu iddialı projesi sadece bir oyun parkı veya eğlence merkezi değil, tam donanımlı bir tesis olacak. Burada çocuklar hem eğlenceli aktiviteler yapabilecek hem de eğitici etkinliklere katılarak kendilerini geliştirebilecekler. Ayrıca, projenin güvenliği de en üst seviyede olacak, böylece aileler çocuklarının güvenliğinden kuşku duymayacak. Ayrıca Çocuk Köyü Projesi ile ailelerde, çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri, onların mutluluğunu ve gelişimini destekleyebilecekleri bir ortama sahip olacak.
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Çocuk Köyü Projesi, bölgede büyük bir ses getirecek. Çocuk Köyü’nde çocuk oyun alanlarından sinema salonlarına, çocuk sanat evinden macera alanlarına kadar çok sayıda etkinlik alanı bulunacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in vizyon projelerinden birisi olan Çocuk Köyü Projesi, Türkiye'ye örnek olacak. Merkezefendi’ye değer katacak olan bu projede çocukların eğlenirken öğrenmeleri, güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri ve aileleriyle keyifli anlar yaşayabilmeleri amaçlanıyor. Proje hayata geçtiğinde çocuklara doğal yaşam alanlarıyla şehir karmaşasından uzak köy yaşamını da sunacak.

 

Bir Belediye Başkan Adayı’nın vaadi olmaktan daha çok Merkezefendi’de çocuklar için geleceğe atılmış bir adım olacak AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, içinde pasta evi, sinema salonu, çocukların müzik aletler ile tanışacakları salonlar, dans salonları, sanatsal etkinlikler yapabilecek alanlar, oyun alanları, spor alanları gibi daha birçok etkinlik alanını içinde barındıracak. İçinde adeta “yok, yok” dedirtecek tesis mimarisiyle de çocukları anlatacak ve çizgi karakterlerin heykelleri ile donatılarak, rengarenk inşa edilecek. 

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer için “Biz icraat yapmak için geliyoruz” diyerek açıklanan bu iddialı projesi sadece bir oyun parkı veya eğlence merkezi değil, tam donanımlı bir tesis olacak. Burada çocuklar hem eğlenceli aktiviteler yapabilecek hem de eğitici etkinliklere katılarak kendilerini geliştirebilecekler. Ayrıca, projenin güvenliği de en üst seviyede olacak, böylece aileler çocuklarının güvenliğinden kuşku duymayacak. Ayrıca Çocuk Köyü Projesi ile ailelerde, çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri, onların mutluluğunu ve gelişimini destekleyebilecekleri bir ortama sahip olacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.