Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 13:58, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:50 3818+ kez okundu.
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların 3 gün boyunca gönüllerince eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği Çocuk Şenliği düzenliyor.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların tatil keyfini doyasıya yaşayabilmeleri için düzenleyecekleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği müjdesin verdi. Buna göre, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2-3-4 Şubat 2024’te düzenlenecek Çocuk Şenliği 11.00 - 19.30 saatleri arasında açık olacak. Çocukların doyasıya eğlenebilecekleri birbirinden farklı etkinlik ve gösterilerle dolu şenlikte kukla, pandomim ve çocuk tiyatrolarından, sihirbaz gösterilerine boyama atölyelerinden sanal gerçeklik oyun alanlarına birçok etkinlik yer alacak. 2 Şubat Cuma günü saat 11.00’de ahşap horoz masa süs atölyesi ile başlayacak programda kukla tiyatrosu, bubble show, sihirbaz gösterileri, taş boyama magnet, kum boyama ve seramik boyama atölyesi gibi gün boyu eğlenceli etkinlikler yer alacak.Çocuklar sanal gerçeklik oyun alanında çok eğlenecekŞenliğin hafta sonu programının da dolu dolu geçeceği belirtildi. Gün boyu yüz boyama, palyaço, sosis balon ve maskot gösterilerinin yapılacağı şenlikte, sanal gerçeklik oyun alanı da kurulacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunları 3 boyutlu yaşayacak çocuklar burada keyifli saatler geçirecek. Bunların yanı sıra, çocuklar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki planetaryumda uzayın derinliklerini de izleyebilecek. Üç gün ücretsiz gösterim yapılacak planetaryumda saat 11.00’de Polaris, 12.00’de Zula ve Ekibi, 14.00’te Polaris, 15.00 Zula ve Ekibi, 16.00 Polaris, 17.00 Zula ve Ekibi, 18.00 Polaris ve 19 Zula ve Ekibi gösterilecek.Atölyeler ve planetaryumun ücretsiz biletleri gişelerden alınacakPlanetaryum ve şenlikte yer alan atölyeler için ücretsiz biletler etkinlik öncesi bilet gişelerinden temin edilebilecek. Şenlikte, ahşap horoz masa süs, taş boyama magnet, kum boyama, seramik boyama, baykuş kalem, mandala bardak altlığı, sevimli ayıcık, ahşap kuş evi, maske tasarım, Karagöz Hacivat anahtarlık, kaşık kukla, takı tasarı kardan adam duvar süsü ve nostaljik oyuncak kuşu dili düdük atölyeleri ile çocuklar eğlenceli etkinliklere katılabilecek.Başkan Zolan’dan şenliğe davetDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların gönüllerince 3 gün boyunca eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği bir şenlik programı hazırladıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların sömestr tatillerini keyifli bir şekilde geçirmelerini istediklerini, bu nedenle dolu dolu bir program düzenlediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize davet ediyor, gönüllerince zaman geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların 3 gün boyunca gönüllerince eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği Çocuk Şenliği düzenliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların tatil keyfini doyasıya yaşayabilmeleri için düzenleyecekleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği müjdesin verdi. Buna göre, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2-3-4 Şubat 2024’te düzenlenecek Çocuk Şenliği 11.00 - 19.30 saatleri arasında açık olacak. Çocukların doyasıya eğlenebilecekleri birbirinden farklı etkinlik ve gösterilerle dolu şenlikte kukla, pandomim ve çocuk tiyatrolarından, sihirbaz gösterilerine boyama atölyelerinden sanal gerçeklik oyun alanlarına birçok etkinlik yer alacak. 2 Şubat Cuma günü saat 11.00’de ahşap horoz masa süs atölyesi ile başlayacak programda kukla tiyatrosu, bubble show, sihirbaz gösterileri, taş boyama magnet, kum boyama ve seramik boyama atölyesi gibi gün boyu eğlenceli etkinlikler yer alacak.

Çocuklar sanal gerçeklik oyun alanında çok eğlenecek
Şenliğin hafta sonu programının da dolu dolu geçeceği belirtildi. Gün boyu yüz boyama, palyaço, sosis balon ve maskot gösterilerinin yapılacağı şenlikte, sanal gerçeklik oyun alanı da kurulacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunları 3 boyutlu yaşayacak çocuklar burada keyifli saatler geçirecek. Bunların yanı sıra, çocuklar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki planetaryumda uzayın derinliklerini de izleyebilecek. Üç gün ücretsiz gösterim yapılacak planetaryumda saat 11.00’de Polaris, 12.00’de Zula ve Ekibi, 14.00’te Polaris, 15.00 Zula ve Ekibi, 16.00 Polaris, 17.00 Zula ve Ekibi, 18.00 Polaris ve 19 Zula ve Ekibi gösterilecek.

Atölyeler ve planetaryumun ücretsiz biletleri gişelerden alınacak
Planetaryum ve şenlikte yer alan atölyeler için ücretsiz biletler etkinlik öncesi bilet gişelerinden temin edilebilecek. Şenlikte, ahşap horoz masa süs, taş boyama magnet, kum boyama, seramik boyama, baykuş kalem, mandala bardak altlığı, sevimli ayıcık, ahşap kuş evi, maske tasarım, Karagöz Hacivat anahtarlık, kaşık kukla, takı tasarı kardan adam duvar süsü ve nostaljik oyuncak kuşu dili düdük atölyeleri ile çocuklar eğlenceli etkinliklere katılabilecek.

Başkan Zolan’dan şenliğe davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların gönüllerince 3 gün boyunca eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği bir şenlik programı hazırladıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların sömestr tatillerini keyifli bir şekilde geçirmelerini istediklerini, bu nedenle dolu dolu bir program düzenlediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize davet ediyor, gönüllerince zaman geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.