HDP DENİZLİ ADAYINI AÇIKLADI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 11:56, Güncelleme: 06.02.2019 - 15:11 4325+ kez okundu.
 

HDP DENİZLİ ADAYINI AÇIKLADI

HDP, 8 ilin adaylarını açıkladı, aralarında Denizli'de var.
HDP Sözcüsü Saruhan Oluç partisinin genel merkezinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterecekleri adayların bir kısmını açıkladı. Bingöl’de Hatice Kavran ve Milletvekili Hişyar Özsoy, Ağrı’da Abdurrahman Doğar ile Yeliz Karaaslan, Siirt’te Berivan Helen ve Işık Resul Kaçar eşbaşkan adayları olarak gösterildi. Konya’da Hangül Işık-Gıyasettin Almaz, Yalova’da Semra Gönenç-Yüksel Akın, Muğla’da Dilek Toplucalı-Mehmet Polat, Denizli’de Şerife Yıldırım-Musa Aydın ve Balıkesir’de İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu aday gösterildi. ŞERİFE YILDIRIM KİMDİR? Dokuz yıldır Denizli’de yaşayan Yıldırım. Aslen Malatya'lıdır. Bir kız çocuğu bulunan Yıldırım, uzun süre İstanbul’da sınıf öğretmeni olarak çalıştı. Eğitim fakültesi yanında sosyoloji fakültesini de bitiren Yıldırım 25 yıllık sınıf öğretmenliği sonrası 2015 yılı Aralık ayında emekli oldu. Aynı zamanda KESK-Eğitim Sen üyesi ve son üç yıldır HDK-Kadın meclisinde aktif olarak çalışıyor.
HDP, 8 ilin adaylarını açıkladı, aralarında Denizli'de var.

HDP Sözcüsü Saruhan Oluç partisinin genel merkezinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterecekleri adayların bir kısmını açıkladı.

Bingöl’de Hatice Kavran ve Milletvekili Hişyar Özsoy, Ağrı’da Abdurrahman Doğar ile Yeliz Karaaslan, Siirt’te Berivan Helen ve Işık Resul Kaçar eşbaşkan adayları olarak gösterildi.

Konya’da Hangül Işık-Gıyasettin Almaz, Yalova’da Semra Gönenç-Yüksel Akın, Muğla’da Dilek Toplucalı-Mehmet Polat, Denizli’de Şerife Yıldırım-Musa Aydın ve Balıkesir’de İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu aday gösterildi.

ŞERİFE YILDIRIM KİMDİR?

Dokuz yıldır Denizli’de yaşayan Yıldırım. Aslen Malatya'lıdır. Bir kız çocuğu bulunan Yıldırım, uzun süre İstanbul’da sınıf öğretmeni olarak çalıştı. Eğitim fakültesi yanında sosyoloji fakültesini de bitiren Yıldırım 25 yıllık sınıf öğretmenliği sonrası 2015 yılı Aralık ayında emekli oldu. Aynı zamanda KESK-Eğitim Sen üyesi ve son üç yıldır HDK-Kadın meclisinde aktif olarak çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.