HDP'DE KRİTİK GELİŞME

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 15:59, Güncelleme: 28.01.2019 - 15:59 3739+ kez okundu.
 

HDP'DE KRİTİK GELİŞME

HDP parti meclisi ve merkez yürütme kurulu ‘batı kentleri’ne dair çalışmasını tamamladı.
HDP, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana ve Mersin’de büyükşehire aday göstermeyecek. Ancak Mersin’in Akdeniz, İstanbul’un da Şişli ilçesi gibi yerlerde aday gösterilecek. Konya’da da büyükşehire aday gösterilecek. HDP, Aydın, Muğla, Balıkesir ve Manisa’da da aday göstermeyi planlıyor. Denizli'de adaylıkla ilgili her hangi bir çalışmanın olup olmadığı ise netlik kazanmayan bilgiler arasında. 
HDP parti meclisi ve merkez yürütme kurulu ‘batı kentleri’ne dair çalışmasını tamamladı.

HDP, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana ve Mersin’de büyükşehire aday göstermeyecek.

Ancak Mersin’in Akdeniz, İstanbul’un da Şişli ilçesi gibi yerlerde aday gösterilecek. Konya’da da büyükşehire aday gösterilecek. HDP, Aydın, Muğla, Balıkesir ve Manisa’da da aday göstermeyi planlıyor. Denizli'de adaylıkla ilgili her hangi bir çalışmanın olup olmadığı ise netlik kazanmayan bilgiler arasında. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.