HAYDİ DENİZLİ DESTEK SIRASI SENDE

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 16:20, Güncelleme: 21.01.2019 - 16:20 3700+ kez okundu.
 

HAYDİ DENİZLİ DESTEK SIRASI SENDE

Mali durumunu düzeltmek isteyen Horoz’da, yönetim SMS kampanyasını tekrar başlattı.
Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor, mali durumu düzeltmek için yeni projelere başvurmaya devam ediyor.  'HOROZ' yazıp 2020'ye kısa mesaj göndermesi istenen taraftarlar, bu yöntemle yeşil-siyahlılara 20 TL bağışta bulunabiliyor. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Tüm camiamızın desteğini bekliyoruz. Kısa mesaj ile kulübümüze destek olun, hedefimize ortak olun!" çağrısında bulundu. Kampanyaya şuan Turkcell ve Türk Telekom hatta sahip kişiler destek verebiliyor.  Kampanya geçtiğimiz günlerde sadece tek bir operatör kullanıcılarını kapsayacak şekilde başlamış fakat beklenilen ilgiyi görmemişti.  Bunun üzerine ikinci bir operastörlede anlaşmaya sağlayan Yeşil Siyahlı kulüp kamyanyayı yeniden gündeme getirdi. 
Mali durumunu düzeltmek isteyen Horoz’da, yönetim SMS kampanyasını tekrar başlattı.

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor, mali durumu düzeltmek için yeni projelere başvurmaya devam ediyor. 

'HOROZ' yazıp 2020'ye kısa mesaj göndermesi istenen taraftarlar, bu yöntemle yeşil-siyahlılara 20 TL bağışta bulunabiliyor. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Tüm camiamızın desteğini bekliyoruz. Kısa mesaj ile kulübümüze destek olun, hedefimize ortak olun!" çağrısında bulundu. Kampanyaya şuan Turkcell ve Türk Telekom hatta sahip kişiler destek verebiliyor. 

Kampanya geçtiğimiz günlerde sadece tek bir operatör kullanıcılarını kapsayacak şekilde başlamış fakat beklenilen ilgiyi görmemişti.  Bunun üzerine ikinci bir operastörlede anlaşmaya sağlayan Yeşil Siyahlı kulüp kamyanyayı yeniden gündeme getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.