PAMUKKALE'YE HALK EKMEK GELECEK

DENİZLİ SİYASET 05.03.2024 - 15:02, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:02 1511+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'YE HALK EKMEK GELECEK

Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi ile hem bölgenin üreticileri hem de gıda sektörü işletmeleriyle ortaklaşa çalışarak, alım gücü düşük ilçe sakinlerine uygun ücretli ekmek hizmeti vereceklerini açıkladı.
Pamukkale'de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Halil Pekdemir, sosyal belediyecilik projeleriyle de öne çıkıyor. İlçede kendi döneminde belediyenin tüm mahallelere eşit ve adil bir şekilde hizmet götüreceğini, fırsat eşitsizliğinin ortadan kaldırılması için pek çok çalışmayı toplumun farklı kesimleriyle iş birliği içinde yürüteceğini sık sık dillendiren Pekdemir'in  bu kapsamdaki projelerinden biri de Halk Ekmek. Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi hem üreticiler hem de gıda sektörüyle birlikte çalışarak ucuza ekmek üretecek. Kentin özellikle dar gelirli bölgelerinde kurulacak satış merkezleri sayesinde maddi imkânı kısıtlı olan ilçe sakinlerine uygun ekmek satacak olan Halk Ekmek İşletmesi, bünyesinde çalıştıracağı personel sayesinde istihdam yaratacak. Başkan Adayı Pekdemir, "Esnaf ve üretici kardeşlerimizle birlikte onları asla mağdur etmeyecek bir sistem ortaya koyacağız. Halk Ekmek ilçedeki alım gücü düşük insanımızın uygun fiyata ekmek alması için çalışacak. Sosyal belediyecilik konusunda elimizden geldiğince etkin çalışacağız. Bunu hep birlikte 31 Mart'tan sonra göreceğiz." diye konuştu
Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi ile hem bölgenin üreticileri hem de gıda sektörü işletmeleriyle ortaklaşa çalışarak, alım gücü düşük ilçe sakinlerine uygun ücretli ekmek hizmeti vereceklerini açıkladı.

Pamukkale'de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Halil Pekdemir, sosyal belediyecilik projeleriyle de öne çıkıyor. İlçede kendi döneminde belediyenin tüm mahallelere eşit ve adil bir şekilde hizmet götüreceğini, fırsat eşitsizliğinin ortadan kaldırılması için pek çok çalışmayı toplumun farklı kesimleriyle iş birliği içinde yürüteceğini sık sık dillendiren Pekdemir'in  bu kapsamdaki projelerinden biri de Halk Ekmek.

Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Halk Ekmek İşletmesi hem üreticiler hem de gıda sektörüyle birlikte çalışarak ucuza ekmek üretecek. Kentin özellikle dar gelirli bölgelerinde kurulacak satış merkezleri sayesinde maddi imkânı kısıtlı olan ilçe sakinlerine uygun ekmek satacak olan Halk Ekmek İşletmesi, bünyesinde çalıştıracağı personel sayesinde istihdam yaratacak.

Başkan Adayı Pekdemir, "Esnaf ve üretici kardeşlerimizle birlikte onları asla mağdur etmeyecek bir sistem ortaya koyacağız. Halk Ekmek ilçedeki alım gücü düşük insanımızın uygun fiyata ekmek alması için çalışacak. Sosyal belediyecilik konusunda elimizden geldiğince etkin çalışacağız. Bunu hep birlikte 31 Mart'tan sonra göreceğiz." diye konuştu

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.