‘Hanımeller’ projesi yüzleri güldürdü

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 17:37, Güncelleme: 14.03.2019 - 17:37 4290+ kez okundu.
 

‘Hanımeller’ projesi yüzleri güldürdü

Cumhur ittifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, kadınların ürettiği geleneksel ürünlerin satışının yapılacağı ‘Hanımeller Çarşısı’ projesinin aile ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 
Cumhur ittifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, kadınların artık evde otururken bile aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bir yandan esnafları ziyaret eden ve onlara yeni dönem projeleri anlatan Cumhur İttfakı adayı Kalkan, ağırlıklı olarak kadın seçmenlerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. Kadınların temsil noktasında kendisine çok güvendiği Kalkan, “Kadınlarımız aileyi ayakta tuttuğu kadar, ekonomik anlamda da üstlerine önemli görevler düşen en büyük değerlerimizdendir. Bizler de onların el becerilerini ön plana çıkartarak aile ekonomisine katma sağlamaları için uygun zeminler oluşturmak adına gayret sarf ediyoruz” dedi.  İNTERNETTEN SATIŞ DA OLACAK Seçim gezileri esnasında kadınların kendilerine bu yönde talepte bulunduğunu anlatan Kalkan, “Kadınlarımız artık tüketen olmak yerine üreten kısmında da yer almak istiyor. Bu anlamda bizlere evlerinde yaptıkları ürünleri satıp kazanç sağlayabilecekleri yer istedi. Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Muhammet Subaşıoğlu ile beraber hazırladığımız ‘Hanımeller Çarşısı’ projesi tam da onların istediği gibi bir proje. Kadınlarımız burada daha çok sosyalleşme yeni arkadaşlıklar kurmanın yanında emeklerinin karşılığı olan kazançlarını da temin edeceklerdir. Bunun yanında kadınlarımıza internet ortamında sıcak satış imkanı da sunulacak” diyerek, Merkezefendi ilçesine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Cumhur ittifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, kadınların ürettiği geleneksel ürünlerin satışının yapılacağı ‘Hanımeller Çarşısı’ projesinin aile ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 

Cumhur ittifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, kadınların artık evde otururken bile aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bir yandan esnafları ziyaret eden ve onlara yeni dönem projeleri anlatan Cumhur İttfakı adayı Kalkan, ağırlıklı olarak kadın seçmenlerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. Kadınların temsil noktasında kendisine çok güvendiği Kalkan, “Kadınlarımız aileyi ayakta tuttuğu kadar, ekonomik anlamda da üstlerine önemli görevler düşen en büyük değerlerimizdendir. Bizler de onların el becerilerini ön plana çıkartarak aile ekonomisine katma sağlamaları için uygun zeminler oluşturmak adına gayret sarf ediyoruz” dedi. 

İNTERNETTEN SATIŞ DA OLACAK
Seçim gezileri esnasında kadınların kendilerine bu yönde talepte bulunduğunu anlatan Kalkan, “Kadınlarımız artık tüketen olmak yerine üreten kısmında da yer almak istiyor. Bu anlamda bizlere evlerinde yaptıkları ürünleri satıp kazanç sağlayabilecekleri yer istedi. Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Muhammet Subaşıoğlu ile beraber hazırladığımız ‘Hanımeller Çarşısı’ projesi tam da onların istediği gibi bir proje. Kadınlarımız burada daha çok sosyalleşme yeni arkadaşlıklar kurmanın yanında emeklerinin karşılığı olan kazançlarını da temin edeceklerdir. Bunun yanında kadınlarımıza internet ortamında sıcak satış imkanı da sunulacak” diyerek, Merkezefendi ilçesine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.