"HAM MADDEYİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2019 - 14:01, Güncelleme: 28.02.2019 - 14:01 3592+ kez okundu.
 

"HAM MADDEYİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ"

Vatan partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Buldan halkı ile buluştu. Buldan’da Pazar yerini ve esnafı dolaşan Güleç sıcak ilgi gördü.
Türk ekonomisinin krizden çıkış yolunun yalnızca üretim ekonomisine geçmek olduğunu belirten Güleç,  Buldan bezi, havlu, bornoz, ham bez, Halep işi masa örtüsü, yatak örtüsü, perdeye dönüştürülebilen bezler ve ipek işlemeleri geniş bir alıcı kitlesine ulaştırılacaktır. Bunun sağlamak için Pamukkale’yi ziyarete gelen özellikle yabancı turistlerin rahatça ulaşabileceği Üçgen Çarşısının olduğu 30 bin metrekarelik alana tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği alış veriş, dinlenme, kültür ve spor merkezi kuracağız. Turistlerin ve halkımızın ulaşabileceği el sanatları ve dokumaların sergilendiği ve satılabildiği bir alanı oluşturacağız. İşte bu alanda ürünler kolaylıkla satılacaktır. HAMMADDEYİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ! Sarayköy ovasını yeniden dokumanın hammaddesi olan beyaz altın pamukla buluşturacağız. Çırçır fabrikalarımızı yeniden çalıştıracağız. Pamuk ve pamuk ipliğini kendimiz üreteceğiz. Dışarıdan pamuk ve pamuk ipliği satın almayacağız. TARİŞ vb kurumları yeniden kuracağız. TEZGÂHLAR YENİDEN ŞAHLANACAK! Üreticimiz ve esnafımızı kooperatifler kanalıyla desteklenme ve koruma altına alacağız. Buldan’daki birçok tezgâhımız sustu. Bir kısmı da susma noktasına geldi. Üreticimizi kooperatifler aracılığı ile örgütlü hale getirip üretmesinin önündeki engelleri kaldıracağız. Üretim aşamasından pazarlanmasına kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi yerel belediyelerle işbirliği halinde olacaktır dedi. YAYLA TURİZMİ CANLANACAK! İki yüze yakın kuş türü, ikisi endemik olmak üzere 95 adet bitki türünün bulunduğu Süleymaniye Yaylasının eşsiz bir potansiyel olduğunu, yaylada ekolojik turizmi canlandıracaklarını söyleyen Güleç, oylar rant için değil, ÜRETİM için Vatan partisine dedi.
Vatan partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Buldan halkı ile buluştu. Buldan’da Pazar yerini ve esnafı dolaşan Güleç sıcak ilgi gördü.

Türk ekonomisinin krizden çıkış yolunun yalnızca üretim ekonomisine geçmek olduğunu belirten Güleç,  Buldan bezi, havlu, bornoz, ham bez, Halep işi masa örtüsü, yatak örtüsü, perdeye dönüştürülebilen bezler ve ipek işlemeleri geniş bir alıcı kitlesine ulaştırılacaktır. Bunun sağlamak için Pamukkale’yi ziyarete gelen özellikle yabancı turistlerin rahatça ulaşabileceği Üçgen Çarşısının olduğu 30 bin metrekarelik alana tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği alış veriş, dinlenme, kültür ve spor merkezi kuracağız. Turistlerin ve halkımızın ulaşabileceği el sanatları ve dokumaların sergilendiği ve satılabildiği bir alanı oluşturacağız. İşte bu alanda ürünler kolaylıkla satılacaktır.

HAMMADDEYİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ!

Sarayköy ovasını yeniden dokumanın hammaddesi olan beyaz altın pamukla buluşturacağız. Çırçır fabrikalarımızı yeniden çalıştıracağız. Pamuk ve pamuk ipliğini kendimiz üreteceğiz. Dışarıdan pamuk ve pamuk ipliği satın almayacağız. TARİŞ vb kurumları yeniden kuracağız.

TEZGÂHLAR YENİDEN ŞAHLANACAK!

Üreticimiz ve esnafımızı kooperatifler kanalıyla desteklenme ve koruma altına alacağız. Buldan’daki birçok tezgâhımız sustu. Bir kısmı da susma noktasına geldi. Üreticimizi kooperatifler aracılığı ile örgütlü hale getirip üretmesinin önündeki engelleri kaldıracağız. Üretim aşamasından pazarlanmasına kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi yerel belediyelerle işbirliği halinde olacaktır dedi.

YAYLA TURİZMİ CANLANACAK!

İki yüze yakın kuş türü, ikisi endemik olmak üzere 95 adet bitki türünün bulunduğu Süleymaniye Yaylasının eşsiz bir potansiyel olduğunu, yaylada ekolojik turizmi canlandıracaklarını söyleyen Güleç, oylar rant için değil, ÜRETİM için Vatan partisine dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.