HAFTA SONUNA DİKKAT!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 13:55, Güncelleme: 19.02.2019 - 13:55 4307+ kez okundu.
 

HAFTA SONUNA DİKKAT!

Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre hafta içi hava nasıl olacak?
Denizli kent merkezinde en düşük 6 derece en yüksek 17 derece olacak. Perşembe ve Cuma günü ise şehir merkezinde hava parçalı bulutlu olacak. Denizli’de hafta sonunda bulutlanmaların artması yeni haftada ise yağmurun geri gelmesi bekleniyor.  Buna göre: Çarşamba: Az Bulutlu ve Açık 17 Derece Perşembe: Az Bulutlu ve açık 16 derece Cuma: az bulutlu ve açık 16 derece Cumartesi: parçalı bulutlu 14 derece Pazar: çok bulutlu 10 derece olacak. HAFTA SONUNA DİKKAT! Cumartesi ve Pazar günü Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta meteoroloji verilerine göre kar yağışı bekleniyor. Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de ise yağmur bekleniyor.  
Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre hafta içi hava nasıl olacak?

Denizli kent merkezinde en düşük 6 derece en yüksek 17 derece olacak. Perşembe ve Cuma günü ise şehir merkezinde hava parçalı bulutlu olacak. Denizli’de hafta sonunda bulutlanmaların artması yeni haftada ise yağmurun geri gelmesi bekleniyor.  Buna göre: Çarşamba: Az Bulutlu ve Açık 17 Derece Perşembe: Az Bulutlu ve açık 16 derece Cuma: az bulutlu ve açık 16 derece Cumartesi: parçalı bulutlu 14 derece Pazar: çok bulutlu 10 derece olacak.

HAFTA SONUNA DİKKAT!

Cumartesi ve Pazar günü Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta meteoroloji verilerine göre kar yağışı bekleniyor. Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de ise yağmur bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.