İlhan: Gençliğimiz, Atatürk

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2018 - 02:28, Güncelleme: 19.05.2018 - 02:28 3863+ kez okundu.
 

İlhan: Gençliğimiz, Atatürk

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, "yokluğun, kargaşanın ve çaresizliğin egemen olduğu bir zamanda, Anadolu'daki bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlatıldığı bir tarihidir. " dedi.
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, 19 Mayıs 1919 tarihi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde, Ülkemizin işgal edilerek parçalanmak istendiği, başkentinin düşman askerleri tarafından kuşatıldığı; açlığın, yokluğun, kargaşanın ve çaresizliğin egemen olduğu bir zamanda, Anadolu'daki bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlatıldığı bir tarihidir. Bu yüzden 19 Mayıs, bugün bile ülkemizin kararsızlığa düştüğü, karamsarlığa kapıldığı her anda her türlü güçlüğü aşabilecek cesareti verdiği için yokluklar içindeki inanmışlığımız, güç ve onur kaynağımızdır. Atatürk, gençlere inandığı ve güvendiği için Samsun’a çıktığı günü, Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiş; Cumhuriyetimizi de gençlere emanet etmiştir. Gençliğimiz, Atatürk ilke ve devrimleriyle, Cumhuriyet'in temel değerleriyle, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni iç ve dış tehlikelerden koruyarak çağdaş Türkiye’yi geliştirmeye devam edecektir. Denizli Barosu olarak 99. yılında; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin  ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, "yokluğun, kargaşanın ve çaresizliğin egemen olduğu bir zamanda, Anadolu'daki bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlatıldığı bir tarihidir. " dedi.

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, 19 Mayıs 1919 tarihi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde, Ülkemizin işgal edilerek parçalanmak istendiği, başkentinin düşman askerleri tarafından kuşatıldığı; açlığın, yokluğun, kargaşanın ve çaresizliğin egemen olduğu bir zamanda, Anadolu'daki bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlatıldığı bir tarihidir. Bu yüzden 19 Mayıs, bugün bile ülkemizin kararsızlığa düştüğü, karamsarlığa kapıldığı her anda her türlü güçlüğü aşabilecek cesareti verdiği için yokluklar içindeki inanmışlığımız, güç ve onur kaynağımızdır.

Atatürk, gençlere inandığı ve güvendiği için Samsun’a çıktığı günü, Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiş; Cumhuriyetimizi de gençlere emanet etmiştir. Gençliğimiz, Atatürk ilke ve devrimleriyle, Cumhuriyet'in temel değerleriyle, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni iç ve dış tehlikelerden koruyarak çağdaş Türkiye’yi geliştirmeye devam edecektir.

Denizli Barosu olarak 99. yılında; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin  ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.