ÖYLE BİR JEST YAPTI Kİ...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 17:55, Güncelleme: 17.05.2018 - 17:55 4167+ kez okundu.
 

ÖYLE BİR JEST YAPTI Kİ...

Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Önen Çetinkaya...
Geçtiğimiz günlerde Çivril Ak Parti'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Önen Çetinkaya, örnek bir davranış sergiledi. Genç siyasetçi, Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneğine bir ton mama yardımı yaparak hayvan severlerin gönlünü kazandı. Çivril'in tanınmış iş adamlarından olan Çetinkaya 15 Mayıs 2018 Salı Günü Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Orhan'ı ofisinde kabul ederek bağış yaptığını bildirdi. Büyük miktarda bağışta bulunan Çetinkaya, hayvanlara yapılan eziyetlere de dikkat çekti ve konuyla ilgili elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.  "TÜM HAYVANSEVERLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM" Yapılan mama bağışından dolayı memnuniyetini ifade eden Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mimar Mine Orhan “Bu örnek davranışından ötürü Ali Önen Çetinkaya'ya tüm hayvanseverler adına teşekkür ediyorum. Umarız toplumumuz bu konuda daha da bilinçlenecek. Bugün Türkiye ve Dünyanın çeşitli yerlerinde hayvanlara uygulanan şiddeti herkes görüyor. Eğer bu tür vakalara caydırıcı cezalar getirilirse sayılarında azalma olacaktır. Biz sokak hayvanları için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayvan haklarını savunan hayvansever bir gerçek Çivrilli vekili mecliste görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Ali Bey'in yapmış olduğu bu bağış umuyorum Çivril'de çok sayıda ki işadamına örnek olacaktır.”dedi.
Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Önen Çetinkaya...

Geçtiğimiz günlerde Çivril Ak Parti'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Önen Çetinkaya, örnek bir davranış sergiledi. Genç siyasetçi, Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneğine bir ton mama yardımı yaparak hayvan severlerin gönlünü kazandı.
Çivril'in tanınmış iş adamlarından olan Çetinkaya 15 Mayıs 2018 Salı Günü Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Orhan'ı ofisinde kabul ederek bağış yaptığını bildirdi. Büyük miktarda bağışta bulunan Çetinkaya, hayvanlara yapılan eziyetlere de dikkat çekti ve konuyla ilgili elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. 

"TÜM HAYVANSEVERLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Yapılan mama bağışından dolayı memnuniyetini ifade eden Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mimar Mine Orhan “Bu örnek davranışından ötürü Ali Önen Çetinkaya'ya tüm hayvanseverler adına teşekkür ediyorum. Umarız toplumumuz bu konuda daha da bilinçlenecek. Bugün Türkiye ve Dünyanın çeşitli yerlerinde hayvanlara uygulanan şiddeti herkes görüyor. Eğer bu tür vakalara caydırıcı cezalar getirilirse sayılarında azalma olacaktır. Biz sokak hayvanları için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayvan haklarını savunan hayvansever bir gerçek Çivrilli vekili mecliste görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Ali Bey'in yapmış olduğu bu bağış umuyorum Çivril'de çok sayıda ki işadamına örnek olacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.