"KATLİAMI LANETLİYORUZ"

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2018 - 12:46, Güncelleme: 15.05.2018 - 12:46 4050+ kez okundu.
 

"KATLİAMI LANETLİYORUZ"

Dün İsrail güvenlik güçlerinin Gazze sınırındaki gösterilere müdahalesi katliama dönüştü.
Dün başlayan saldırıların ardından 60 kişinin hayatını kaybetmesi tüm dünyada olduğu gibi Denizli'de de tepki topladı. Denizli Baro Başkanlığı yaşanan olaylarla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada yaşananlar lanetledi. "İsrail ordusunun Gazze sınırında toplanan Filistinlilere karşı saldırının bilançosu artarken, bu eziyete ses çıkarmak dil, mezhep, inanç, gözetmeksizin bütün insanlığın görevidir. Denizli Barosu olarak her zaman ezenin ve zülmedenin karşısında olduk. Bu çirkin saldırıda ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor katliamı lanetliyor, katliamın durdurulması için dünyanın bütün devletlerini ve uluslararası kuruluşları göreve davet ediyoruz. Denizli Baro Başkanlığı         "hayatını kaybetti, 2 bin 770 kişi de yaralandı. Göstericiler arasında gözaltına alınanların olduğu belirtildi. İsrail güvenlik güçlerinin drone ile protestocuların bulunduğu bölgeye göz yaşartıcı gaz attığı bildirildi. Filistin, yas amacıyla ülke genelinde genel grev ilan etti. CNN TÜRK ekibinden Enver Kaptanoğlu gelişmeleri Kudüs'ten takip ediyor.
Dün İsrail güvenlik güçlerinin Gazze sınırındaki gösterilere müdahalesi katliama dönüştü.

Dün başlayan saldırıların ardından 60 kişinin hayatını kaybetmesi tüm dünyada olduğu gibi Denizli'de de tepki topladı. Denizli Baro Başkanlığı yaşanan olaylarla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada yaşananlar lanetledi.

"İsrail ordusunun Gazze sınırında toplanan Filistinlilere karşı saldırının bilançosu artarken, bu eziyete ses çıkarmak dil, mezhep, inanç, gözetmeksizin bütün insanlığın görevidir.

Denizli Barosu olarak her zaman ezenin ve zülmedenin karşısında olduk.

Bu çirkin saldırıda ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor katliamı lanetliyor, katliamın durdurulması için dünyanın bütün devletlerini ve uluslararası kuruluşları göreve davet ediyoruz.

Denizli Baro Başkanlığı

 

 

 

 

"hayatını kaybetti, 2 bin 770 kişi de yaralandı. Göstericiler arasında gözaltına alınanların olduğu belirtildi. İsrail güvenlik güçlerinin drone ile protestocuların bulunduğu bölgeye göz yaşartıcı gaz attığı bildirildi. Filistin, yas amacıyla ülke genelinde genel grev ilan etti. CNN TÜRK ekibinden Enver Kaptanoğlu gelişmeleri Kudüs'ten takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.