ÖĞRENCİSİ İLE AŞK YAŞIYORDU

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2018 - 19:42, Güncelleme: 09.05.2018 - 20:04 3210+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİSİ İLE AŞK YAŞIYORDU

Denizli'de bu gün ortaya çıkan skandal aşk ilişkisinin gündeme bomba gibi düşmesinni ardından bir detay daha ortaya çıktı.
Denizli'de bu gün ortaya çıkan skandal aşk ilişkisinin gündeme bomba gibi düşmesinni ardından bir detay daha ortaya çıktı. Lisede tarih öğretmeni olan E.P. (46), iddiaya göre; 2 yıl önce erkek öğrencisi ile ilişki yaşamaya başladı. B.P. (46), eşi E.P.'nin cep telefonunda WhatsApp mesajlarında öğrencisiyle olan yazışmalarını ve fotoğrafları görünce 31 Ekim 2016 tarihinde Denizli 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Eşinin telefonuna yüklediği bir programla, eşinin öğrencisiyle öpüşürken çekilmiş fotoğrafları ile cinsel içerikli yazışmalarını elde eden B.P., bunları mahkemeye delil olarak sunmuştu. B.P., Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) ve okul yönetimine de de eşinin öğrencisi ile ilişkisi olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. EŞİNE 35 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK Tüm bu olan bitenin ardından B.P., erkek öğrencisi ile ilişkisi olduğunu öğrendiği eşi E.P.'den Denizli 2. Aile Mahkemesi'nde geçen 6 Mart'ta boşandı. Mahkeme, E.P.'yi eşine 15 bin lirası maddi, 20 bin lirası manevi olmak üzere toplam 35 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
Denizli'de bu gün ortaya çıkan skandal aşk ilişkisinin gündeme bomba gibi düşmesinni ardından bir detay daha ortaya çıktı.

Denizli'de bu gün ortaya çıkan skandal aşk ilişkisinin gündeme bomba gibi düşmesinni ardından bir detay daha ortaya çıktı. Lisede tarih öğretmeni olan E.P. (46), iddiaya göre; 2 yıl önce erkek öğrencisi ile ilişki yaşamaya başladı. B.P. (46), eşi E.P.'nin cep telefonunda WhatsApp mesajlarında öğrencisiyle olan yazışmalarını ve fotoğrafları görünce 31 Ekim 2016 tarihinde Denizli 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Eşinin telefonuna yüklediği bir programla, eşinin öğrencisiyle öpüşürken çekilmiş fotoğrafları ile cinsel içerikli yazışmalarını elde eden B.P., bunları mahkemeye delil olarak sunmuştu. B.P., Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) ve okul yönetimine de de eşinin öğrencisi ile ilişkisi olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

EŞİNE 35 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Tüm bu olan bitenin ardından B.P., erkek öğrencisi ile ilişkisi olduğunu öğrendiği eşi E.P.'den Denizli 2. Aile Mahkemesi'nde geçen 6 Mart'ta boşandı. Mahkeme, E.P.'yi eşine 15 bin lirası maddi, 20 bin lirası manevi olmak üzere toplam 35 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.