YÖNETİM BAŞKANINI SEÇTİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 14:23, Güncelleme: 04.05.2018 - 14:41 4306+ kez okundu.
 

YÖNETİM BAŞKANINI SEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de yeni il başkanı belli oldu.
  Bugün öğle saatlerinde bir araya gelen CHP Denizli İl yönetimi, milletvekilliği aday adaylığı için istifa Eden Ali Rıza Ertemur'dan boşalan koltuğun yeni sahibi, Mahir Akbaba oldu. Oy birliği ile il başkanlığa seçilen Akbaba, "24 Haziran'da tüm teşkilat olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi." Bunun yanı sıra Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Göksel ERDOĞAN, İl Sekreterliği’ne Gürel Bingüler, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Ahmet Çon seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de yeni il başkanı belli oldu.

 

Bugün öğle saatlerinde bir araya gelen CHP Denizli İl yönetimi, milletvekilliği aday adaylığı için istifa Eden Ali Rıza Ertemur'dan boşalan koltuğun yeni sahibi, Mahir Akbaba oldu. Oy birliği ile il başkanlığa seçilen Akbaba, "24 Haziran'da tüm teşkilat olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi."

Bunun yanı sıra Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Göksel ERDOĞAN, İl Sekreterliği’ne Gürel Bingüler, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Ahmet Çon seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.